Το Halfords Autocentre επέβαλε πρόστιμο ύψους £ 47.000, αφού έλειπε σφάλματα στο ελαττωματικό όχημα

Halfords υποχρεώθηκε να πληρώσει £ 47.000 μετά την υποβολή ενός από τα autocentres του σε ένα μυστικό κατάστημα. Η επιχείρηση που εξυπηρετούσε το αυτοκίνητο που εξυπηρετούσε επαρκώς ένα Vauxhall Astra, σκόπιμα σαμποτάρθε σε μια επιχείρηση τσίμπημα.
Οι αξιωματικοί των απαιτήσεων των εμπορικών συναλλαγών προσπαθούσαν να εκθέσουν το βάθος της αμφίβολης κατασκευής στον κλάδο Filton του Halfords Autocentres, συμμορφώνοντας με μια σειρά καταγγελιών. Ο μηχανικός απέτυχε να επισκευάσει την εργασία 11 από τα 20 εύκολα ελαττώματα στο αυτοκίνητο, αλλά έδωσε το αυτοκίνητο πίσω στους πελάτες σαν να είχε ολοκληρωθεί το έργο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Οι Halfords προσφέρονται στη μυϊκή μάζα στην αγορά εξυπηρέτησης αντιπροσώπων
Η έρευνα εισήχθη μετά από τις απαιτήσεις διαπραγμάτευσης σε σύγκριση με τον αριθμό των καταγγελιών για τρία χρόνια, καθώς και με διασταυρούμενες αναφορές με στοιχεία από το Γραφείο Fair Trading (OFT). Το Συμβούλιο διαπίστωσε ότι οι τρεις κορυφαίοι πολλοί διαμαρτυρήθηκαν για τα γκαράζ στην περιοχή του Μπρίστολ, καθώς και έστειλαν τρία παράνομα ελαττωματικά οχήματα στο μυστικό τσίμπημα.
Οι έλεγχοι εξυπηρέτησης δεν εκτέθηκαν σωστά ή καθόλου
Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, οι αξιωματικοί κατέβαλαν £ 235 για μια υπηρεσία “premium” στο αυτοκίνητο, η οποία είχε καταστρέψει τους λαμπτήρες, τις ακανόνιστες πιέσεις των ελαστικών, τις διαρροές πετρελαίου καθώς και τους ελαττωματικούς υαλοκαθαριστήρες. Τα επίπεδα του υγρού φρένων καθώς και το υγρό του συστήματος διεύθυνσης παραβιάστηκαν επίσης, από έναν επαγγελματία της αγοράς που βοήθησε στην έρευνα.
• Τα πολλά αξιόπιστα αυτοκίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *