Το New Bentley Mulsanne Grand Limousine από το Mulliner είναι απολύτως μεγάλη

μια έκδοση για την νέα Bentley Mulsanne έχει αποδειχθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το Bentley Mulsanne Grand Limousine από το Mulliner αναφέρεται ως “τελική έκφραση” του τι μπορεί να επιτύχει το τμήμα Bentley’s Bespoke’s Deport
Το Mulsanne Grand Limousine είναι το μακρύτερο εξαιρετικά πολυτελή σαλόνι στον κόσμο. Είναι ένα μέτρο μεγαλύτερο από το κοινό Mulsanne, με πολλά από τα επιπλέον μήκος που αντιπροσωπεύει καθώς και παρατεταμένο μεταξόνιο. Είναι επίσης 79mm ψηλότερο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η πρόσθετη περιοχή επέτρεψε στο Mulliner να δημιουργήσει τέσσερα καθίσματα «αεροπορικού στυλ», τα οποία ασχολούνται με το ένα το άλλο καθώς και το ηλεκτροχρωματικό σοφό γυαλί, το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες να μετατρέψουν την οθόνη διαμερίσματος γυαλιού από την αφαίρεση σε αδιαφανή με το πάτημα ενός κουμπιού.
9

Επίσης, διαθέτει ένα νέο σύστημα εξαερισμού, εκτός από τα πτυσσόμενα πίσω τραπέζια, ένα ψυγείο μπουκαλιών με κρυστάλλινα φλάουτα, καθώς και ένα ντουλάπι αναψυκτικών με μπλουζάκια. Οι πίσω επιβάτες είναι σε θέση να μιλήσουν στον αυτοκινητιστή με ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας.
Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό είναι μια προσωπική αποζημίωση που καθορίζεται από το τμήμα Coachbuilding του Bentley, ωστόσο οι εμπιστευματοδόχοι δεν θα αντληθούν στο κόστος που περιλαμβάνεται για την αναδημιουργία του αυτοκινήτου.
Έχει ολοκληρωθεί σε ασημένιο παγετό δύο τόνων, καθώς και μαροκινό μπλε χρώμα, καθώς και το λογότυπο που πέφτει «Β» έχει χαραγμένο με τις λέξεις “Coachbuilt by Mulliner”. Βρίσκεται σε τροχούς 21 ιντσών που έχουν χρωματιστεί στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Ο κινητήρας, η μετάδοση καθώς και η ανάρτηση έχουν επαναβαθμηθεί στην αναζήτηση της άνεσης των ταξιδιωτών.
9

Ο διευθυντής του Bentley Wolfgang Dürheimer, δήλωσε: “Η Grand Limousine της Mulsanne παρουσιάζει την εξαιρετική χειροτεχνία του εσωτερικού μας Coachbuilder, Mulliner, καθώς και αποτελεί παράδειγμα της μεθόδου στην οποία οι επαγγελματίες μας αναζητούν συμβουλές από έναν πελάτη για να μετατρέψουν το όραμά τους σε μια εκπληκτική πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον για λεπτομέρεια, ποιότητα, φαντασία καθώς και δεξιότητα που χρησιμοποιείται για κάθε αντιστάθμιση Mulliner είναι πραγματικά ξεχωριστή στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. ”
Αποκτήστε όλες τις κορυφαίες ειδήσεις από το 2016 Geneva Motor Show εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *