Τα νέα 2022 Kia Niro και E-Niro Powertrains Comprehensive

Τα SUV της δεύτερης γενιάς Kia Niro και E-Niro πλησιάζουν την εκτόξευση του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την αποκάλυψή τους στο περασμένο έτος της Seoul Mobility Show. Και τώρα η Kia έχει προσφέρει τεχνικές προδιαγραφές για τις τρεις προσφορές του μοντέλου, αποτελούμενες από συμβατικές υβριδικές, plug-in υβριδικές και καθαρές ηλεκτρικές επιλογές.
Το νέο NIRO χρησιμοποιεί μια ενημερωμένη έκδοση της πλατφόρμας του προηγούμενου αυτοκινήτου και όχι για τις νέες βάσεις E-GMP, οι οποίες προορίζονται για τις γραμμές μοντέλων μόνο για ηλεκτρικά. Αυτό επιτρέπει στην KIA να συνεχίσει να παρέχει στο NIRO πολλαπλά συστήματα πρόωσης.

KIA EV6 vs Volkswagen ID.4 GTX: 2022 Αναθεώρηση δοκιμής ομάδας

Η κανονική υβριδική έκδοση του νέου Kia Niro χρησιμοποιεί έναν βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων που αναπτύσσει 104bhp και 144nm ροπής. Αυτό συνδυάζεται με μια μπαταρία και ηλεκτρικό κινητήρα σε ένα σύστημα που παρέχει συνολική συνδυασμένη ισχύ εξόδου 139bhp. Η μονάδα δίσκου πηγαίνει στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων DCT έξι ταχυτήτων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκε από την KIA στη Σουηδία, η επιλογή Plug-in Hybrid χρησιμοποιεί επίσης τη βενζίνη 1,6 λίτρων του συμβατικού υβριδικού μοντέλου, αλλά ο ηλεκτρικός κινητήρας που έχει ονομαστεί στα 83bhp είναι εξοπλισμένος και τροφοδοτείται από μια νέα μπαταρία 11,1kWh-ένα μικρό Αύξηση στο κύτταρο 8,9kWh του μοντέλου προηγούμενης γενιάς. Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται σε 180bhp, ενώ τα προκαταρκτικά δεδομένα υποδηλώνουν ότι θα είναι δυνατά μέχρι και 37 μίλια καθαρής ηλεκτρικής λειτουργίας. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία για την οικονομία καυσίμου ή τα στοιχεία απόδοσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *