Το Mazda CX-9 μπορεί να αφορά την Ευρώπη

Η νέα CX-9 της Mazda, που ανταγωνίζεται το The Land Rover Discovery Sport καθώς και το Kia Sorento, μπορεί να αφορά την Ευρώπη σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό αφεντικό της Mazda.
Μιλώντας αποκλειστικά στο Automobile αποκαλύπτουν στο SHOW της Νέας Υόρκης Worldwide Automobile, ο Jeff Guyton δήλωσε ότι η αύξηση του CX-9 στην Ευρώπη ήταν «πιθανότητα».
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η εκκολαπτόμενη ποικιλία SUV της Mazda διαθέτει ήδη το νέο CX-3 καθώς και το μεγαλύτερο CX-5-και οι δύο πωλούνται έντονα με τους χρόνους αποστολής που εκτείνονται στα μέσα του τρέχοντος έτους-ενώ ένα νέο, σπορ πιο σχεδιασμό CX-4 θα εκτίθεται στο επόμενο Μοτοσικλέτα του Μήνα του Μήνα.
4
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Ο Guyton μας είπε: “Ο κόσμος θα ήθελε πολύ περισσότερα σχέδια CX από ό, τι μπορούμε να παράγουμε. Όταν το CX-9 αρχίζει πραγματικά να προσφέρει στις ΗΠΑ, θα περιοριστεί επίσης-σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε περισσότερα, ωστόσο θα κάνουμε λίγες ενέργειες για να ενισχύσουμε την ικανότητα ».
• Τα καλύτερα 4x4s καθώς και SUVs στην πώληση είναι ιδανικά τώρα
Το CX-9 πηγαίνει προς πώληση στις ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι, με αιχμηρά βλέμματα που συμμορφώνονται με τη φιλοσοφία στυλ Kodo της Mazda. Στο εσωτερικό είναι επτά θέσεις πάνω από τρεις σειρές, με στυλ καθώς και υψηλής ποιότητας για να ανταγωνίζονται το καλύτερο στην αγορά. Υπάρχει αξιοσέβαστη περιοχή σε σειρές δύο καθώς και τρεις, καθώς και πολλές ασφάλειας, καθώς και υψηλής τεχνολογίας που βρίσκονται στο σκάφος, επίσης.
4

Κάτω από το καπό του CX-9 στις ΗΠΑ είναι ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 247bhp, η πρώτη από τις μονάδες Skyactive της Mazda για τη λειτουργία του υπερσυμπιεστή. Ωστόσο, ακόμη και με την ελαφριά φιλοσοφία της Mazda, ο κινητήρας αυτός είναι απίθανο να τροφοδοτήσει οποιοδήποτε τύπο πηγών CX-9 που συνδέεται με την Ευρώπη-Mazda εκτίθενται ότι θα ήταν απαραίτητο ένα ντίζελ, πρέπει να προσφέρονται τα αυτοκίνητα και το φορτηγό στην Ευρώπη.
Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά εμπόδια για να απαλλαγούμε από πριν η Mazda μπορεί να επαληθεύσει το CX-9, όπως εξήγησε ο Guyton. “Σε αυτήν την αγορά, ακόμη και αν πήραμε ένα προσιτό μερίδιο της Mazda σε αυτό το τμήμα, θα ήταν ακόμα ένας μικρός αριθμός”, δήλωσε. “Είναι ένα υπέροχο προϊόν, ωστόσο ο όγκος για να γίνει ιδανικό για την Ευρώπη είναι μάλλον ελάχιστη, καθώς και η κατάσταση των υπηρεσιών είναι μάλλον δύσκολη”.
Θα μπορούσατε να πάρετε ένα Mazda CX-9 εάν κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *