Το νέο 2019 Ford Mondeo Facelift αποκάλυψε με νέα εμφάνιση και υβριδικό κτήμα

ανανεωμένο Ford Mondeo έχει αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με το Saloon Farging να λαμβάνει νέο σχέδιο, πρόσθετα χαρακτηριστικά βοήθειας οδηγού, νέες επιλογές ντίζελ και προσθήκη μιας παραλλαγής υβριδικών περιουσιών.
Ο επανασχεδιασμός είναι ένας λεπτός, με τη Ford να ισχυρίζεται ότι υπάρχει τώρα μεγαλύτερη οπτική διαφορά μεταξύ των διαφόρων επιπέδων του Mondeo. Για παράδειγμα, κάθε αυτοκίνητο παίρνει μια νέα μάσκα, με το μοντέλο τιτανίου να λαμβάνει οριζόντιες Slats Chrome, ένα μαύρο φινίρισμα που εφαρμόζεται στα αυτοκίνητα ST-Line και τα ναυαρχικά αυτοκίνητα Vignale που λαμβάνουν τη μάσκα “Flying-V” που εφαρμόζεται σε άλλα μοντέλα Vignale.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα προς πώληση
Αλλού, η γρίλια κάτω έχει επίσης τροποποιηθεί και τώρα κάθεται ανάμεσα σε νέα φώτα ομίχλης σε έναν αναθεωρημένο, πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα. Γύρω από την πλάτη, τα φώτα Taills έχουν μετατραπεί και διασταυρώνονται από μια νέα λωρίδα χρωμίου ή σατέν που καλύπτει το πλάτος της πίσω πόρτας.
16

Οι νέες επιλογές εξωτερικού χρώματος και οι ζάντες αλουμινίου έχουν προστεθεί στη λίστα επιλογών του Mondeo. Εμφανίζονται επίσης νέα εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία, ενώ τα αυτόματα μοντέλα έχουν ενημερωθεί για να διαθέτουν τον νέο επιλογέα περιστροφικής ταχύτητας από την τελευταία εστίαση, απελευθερώνοντας επιπλέον χώρο στην κεντρική κονσόλα και επιτρέποντας στο FORD να εξοπλίσει μια νέα θύρα USB. Η Ford ισχυρίζεται επίσης ότι η εφαρμογή και το τέλος του εσωτερικού έχει βελτιωθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *