Το Maserati Granturismo ανανεωμένο καθώς και το Restyled για το 2018

το Maserati Granturismo έχει ανανεωθεί καθώς και αποκατασταθεί με ένα έτος σχεδιασμού 2018, με το λεπτό νέο βλέμμα και έξω, καθώς και νέα τεχνολογία καμπίνας, Κατά τον εορτασμό της ταχύτητας του 2017.
Ο Maserati έχει τροποποιήσει επίσης την ποικιλία, ρίχνοντας το σχεδιασμό Granturismo 4.2 λίτρων για να εξασφαλίσει ότι η σύνθεση τώρα αποτελείται από το MC Stradale καθώς και τις αθλητικές εκδόσεις. Ως αποτέλεσμα, το κόστος εκκίνησης – μέχρι τώρα κρυμμένο – θα αυξηθεί.
5

• Τα καλύτερα GT καθώς και σπορ αυτοκίνητα και φορτηγά στην πώληση 2017
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τόσο τα αυτοκίνητα όσο και τα φορτηγά είναι εξοπλισμένα με 4,7 λίτρων φυσικά αναρρόφησης V8, δημιουργώντας 454bhp καθώς και μέγιστη ροπή 520nm. Η ισχύς αποστέλλεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων έξι ταχυτήτων, καθώς και το Maserati δηλώνει 0-62 μίλια / ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα με κορυφαία ταχύτητα 186 μίλια / ώρα για την αθλητική έκδοση, με το ελαφρύτερο MC Stradale να κάνει 62 μίλια / ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα ως και να αυξάνεται και μετά σε μια τελική ταχύτητα 187 μίλια / ώρα.
Μπροστά, το Granturismo κερδίζει μια νέα εξαγωνική μάσκα στυλ «Sharknose» που επηρεάζεται κάπως από την ηλεκτρική ιδέα του Alfieri που εκτίθεται στο Motor Show της Γενεύης το 2014. Οι αεροπορικοί αγωγοί έχουν επανατοποθετηθεί για να καθίσουν χαμηλότερα στην μπροστινή ποδιά, εμφανίζονται πιο επιθετικά καθώς και μείωση της οπισθέλκουσας. Γύρω από την πλάτη, ο πίσω προφυλακτήρας παίρνει παρόμοια θεραπεία, επωφελούμενη από έναν νέο επανασχεδιασμό που δηλώνει ο Maserati είναι πιο αεροδυναμικά αποτελεσματική.
5

Στην καμπίνα, τα τεράστια νέα είναι η εισαγωγή ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας. Το 2018 Granturismo διαθέτει μια νέα οθόνη αφής 8,4 ιντσών, η οποία προσφέρεται μαζί με ένα νέο σύστημα θορύβου Harman Kardon. Η ανανέωση της ψυχαγωγίας σημαίνει ότι το Granturismo διαθέτει τώρα το Apple CarPlay καθώς και τη συμβατότητα του Android Auto.
Τέλος, η κεντρική κονσόλα έχει επανασχεδιαστεί ήπια με το νέο switchgear. Υπάρχει ένα νέο κουμπί διαχείρισης διπλής περιστροφής αλουμινίου, ενώ τα κουμπιά λειτουργίας οδήγησης έχουν τοποθετηθεί χαμηλότερα στην κονσόλα, πλησιέστερα στον μοχλό ταχύτητας.
Είναι το Maserati Granturismo στον κατάλογο του Grand Tourer; Ας καταλάβουμε στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *