«Πώς θα αντιμετωπιστεί το Εθνικό Πλέγμα όταν τα εκατομμύρια των ΗΚ είναι συνδεδεμένοι;»

Την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ 7πμ και 9.30μμ, ήμουν τροχός από τον Sky, το BBC και το LBC για να συζητήσουν τα τέσσερα μεγάλα προβλήματα οδήγησης του στιγμή.
Το πρώτο θέμα ήταν οι πρόσφατες εθνικές περικοπές πλέγματος που ανίκανες μεγάλες περιοχές της Αγγλίας και της Ουαλίας. Ένα αιολικό πάρκο της Βόρειας Θάλασσας απέτυχε ακριβώς την ίδια στιγμή με έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Cambridge.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα που πωλούνται αυτή τη στιγμή
Εάν αυτό είναι ακριβώς πώς το εθνικό δίκτυο παραδίδει ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χαμηλής ζήτησης του 2019, όταν υπάρχει μόνο μια χούφτα ηλεκτρικών οχημάτων γύρω, ακριβώς πώς μπορεί να είναι θετικό, θα αντιμετωπίσει όταν δεκάδες εκατομμύρια EVs είναι συνδεδεμένα Σε κάθε καλοκαίρι, το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη;
Αυτή είναι η πιο σημαντικά σημαντική ανησυχία που σχετίζεται με την οδοντοφυΐα την παραμονή της επανάστασης του ηλεκτρικού οχήματος. Και μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, το εθνικό δίκτυο δεν φαίνεται να είναι ικανό να απαντήσει επαρκώς.
Επίσης ένοχος ότι δεν ήταν σε θέση να παράσχει άμεσες απαντήσεις ήταν ένας εντελώς αφοσιωμένος αγωνιστής αντι-αυτοκινήτου που συζήτησα με online στον αέρα την ίδια μέρα. Επιλέγει να παράσχει την σταθερή αντίληψη στους ακροατές ότι το δίλημμα της μόλυνσης του αέρα της Βρετανίας είναι στο καλύτερο, ή στη χειρότερη περίπτωση εξ ολοκλήρου, μέχρι τις εκπομπές από τα αυτοκίνητα. Η πραγματικότητα είναι ότι το προσωπικό όχημα είναι ένα συγκριτικά μικρό μέρος του γενικού προβλήματος ποιότητας του αέρα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, θα ήθελε να μας πει ο φίλος μας για τους αυτοκινητιστές για τις αγορές και τα άτομα που παράγουν τη συντριπτική πλειοψηφία των τοξικών εκπομπών; Er, όχι. Αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *