Η Toyota ξετυλίγει την ενεργή τεχνολογία “Sense Sense” σε όλη την ποικιλία

Τα αυτοκίνητα της Toyota και η ποικιλία φορτηγών πρόκειται να γίνουν πιο προχωρημένοι καθώς η επιχείρηση εισάγει νέα ενεργή τεχνολογία ασφαλείας στα ευρωπαϊκά μοντέλα της. Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά όπως το νέο Aygo καθώς και το Yaris, καθώς και το Auris επόμενης γενιάς καθώς και το Avensis, θα προσφέρονται με ένα «πακέτο αίσθησης ασφαλείας» όταν εμφανίζονται αργότερα φέτος. Μεταξύ των χαρακτηριστικών θα είναι μια λειτουργία αποφυγής ατυχήματος «πριν από τη σύγκρουση».
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής παίζει αντίπαλους με τους αντιπάλους όπως η Ford καθώς και η VW που μόλις πρόσφατα εισήγαγαν ανίχνευση ατυχημάτων καθώς και συστήματα πρόληψης στα τελευταία μοντέλα τους. Θα προσφερθεί τεχνολογία Sense Sense Sense της Toyota (είτε ως κοινή είτε ως προαιρετική επιπλέον) στο 70 % της ποικιλίας του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι το τέλος του 2015.
5

Όπως και με άλλες ρυθμίσεις, το σύστημα πριν από τη σύγκρουση (PCS) χρησιμοποιεί κάμερες καθώς και σαρωτές ραντάρ για να βρουν αντικείμενα στο δρόμο μπροστά που τα αυτοκίνητα και το φορτηγό είναι πιθανό να συγκρουστούν. Audible καθώς και οπτικές προειδοποιήσεις έγκαιρα ο οδηγός για να χτυπήσει τα φρένα, καθώς και το σύστημα μπορεί στη συνέχεια να εφαρμόσει αμέσως τις άγκυρες, φέρνοντας τα αυτοκίνητα και το φορτηγό να σταματήσει. Οι υπολογιστές λειτουργούν μεταξύ 6mph καθώς και 50mph.
Τα πιο δαπανηρά σχέδια στην ποικιλία μπορούν να εξοπλιστούν με ένα προηγμένο ραντάρ Milimetre-Wave που επιτρέπει στους υπολογιστές να λειτουργούν σωστά όσο και η τελική ταχύτητα του οχήματος. Επίσης, βελτιώνει το προσαρμοστικό σύστημα διαχείρισης κρουαζιέρας, παρακολούθησης οχημάτων που διασχίζουν τις λωρίδες για να διατηρήσουν ομαλά τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά.
5

Επιπλέον, η αυτόματη υψηλή δέσμη χρησιμοποιεί τους ίδιους αισθητήρες για να βουτήξει τα πρωτεύοντα φώτα όταν βλέπει την κυκλοφορία του ιστού καθώς και την ένδειξη οδικής ένδειξης ότι οι λειτουργίες αποθηκεύουν όλες τις ταχύτητες ή τις προειδοποιήσεις δρόμου, επιτρέποντας στον οδηγό να κατανοήσει εάν έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Η Toyota δηλώνει ότι τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που είναι εξοπλισμένα με την αίσθηση ασφαλείας θα αντλούν χαμηλότερα ασφάλιστρα κάλυψης, καθώς το σύστημα μειώνει τον κίνδυνο μιας σύγκρουσης.
Η Toyota αποκάλυψε προηγουμένως σχέδια για έξυπνη τεχνολογία που επιτρέπει στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για να ενισχύσουν περαιτέρω την ασφάλεια, ωστόσο δεν περιμένουμε να το δούμε αυτό σε δράση μέχρι τουλάχιστον το επόμενο έτος.
Τώρα επιθεωρήστε τη στρογγυλοποίηση των ασφαλέστερων αυτοκινήτων και φορτηγών προς πώληση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *