Η Volkswagen αποκαλύπτει λεπτομέρειες της νέας πλατφόρμας MEB Electric Automobile

Volkswagen αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνολογία πλατφόρμας MEB που θα στηρίξει την επικείμενη σειρά I.D. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα – και ανακοίνωσαν επιθετικοί στόχοι πωλήσεων μαζί με το πώς θα δαπανηθούν ορισμένα από τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ (£ 5,4 δισεκατομμύρια) σε EVs.
Το πρώτο I.D. Το προϊόν αναμένεται να είναι ένα hatchback με πέντε πόρτες και θα έπρεπε να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2019. Η VW επιβεβαίωσε ότι θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Zwickau και δήλωσε ότι επενδύει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ (1,1 δισ. Λίρες) στο φυτό. Η εταιρεία λέει ότι μέχρι το τέλος του 2020 αναμένει να πουλήσει 150.000 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα ετησίως, με 100.000 από αυτά που ανήκουν στην περιοχή I.D. Ενώ το υπόλοιπο των πωλήσεων EV θα προέρχεται από υπάρχοντα αυτοκίνητα όπως το E-UP! και e-golf. Ο Γερμανός παραγωγός στοχεύει επίσης σε 10 φορές αύξηση του I.D. Οι πωλήσεις, υπονοώντας ότι σκοπεύουν να πουλήσουν ένα εκατομμύριο i.d. αυτοκίνητα ετησίως μέχρι το 2025.
Η VW λέει ότι σε ολόκληρη την ευρύτερη ομάδα-συμπεριλαμβανομένου του Seat, της Audi και της Skoda-αναμένει ότι 27 μοντέλα καθαρού ηλεκτρικού MEB θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2022. Και συνολικά, 10 εκατομμύρια αυτοκίνητα θα βασίζονται στο πρώτο κύμα του Η πλατφόρμα MEB, η οποία έχει συλληφθεί από το έδαφος για να φιλοξενήσει μπαταρίες και ηλεκτρικούς κινητήρες, χωρίς συμβιβασμό για παραλλαγές που έχουν υποστεί καύση.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *