Η Aston Martin DBX Plug-in Hybrid Spied

Η Aston Martin ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο υβριδικό plug-in DBX και έχουμε δει το αυτοκίνητο να δοκιμάζει κοντά στο Nurburgring RaceTrack στη Γερμανία.
Οι πυροβολισμοί μας δείχνουν ένα DBX με τις λέξεις “πρωτότυπο όχημα” που εκτυπώνονται στο αμάξωμα, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να πούμε ποιο κινητήρα βρίσκεται κάτω από το αμάξωμα είναι πανομοιότυπο με το κανονικό SUV DBX. Ωστόσο, χάρη στους κανόνες πυρασφάλειας στο Test Track, μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το μοντέλο PHEV.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το κίτρινο αυτοκόλλητο στο πίσω παράθυρο είναι μέρος των κανόνων πυρκαγιάς και δείχνει ότι το αυτοκίνητο έχει ηλεκτροκίνητο κινητήρα. Δεν υπάρχει θύρα φόρτισης για να το δώσει αυτό μακριά, αλλά αυτό σίγουρα θα εμφανιστεί στην έκδοση παραγωγής. Επίσης, πραγματοποιήσαμε έλεγχο στην πλάκα αριθμού για αυτό το δοκιμαστικό αυτοκίνητο που έχει καταχωρηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά το DVLA δεν κατέχει δεδομένα σχετικά με το μέγεθος του κινητήρα ή τις εκπομπές CO2.

Το New Aston Martin DBX Coupe αποτελεί τα νέα σχέδια του Διευθύνοντος Συμβούλου

Αναμένουμε ότι ο plug-in κινητήρας θα μεταφερθεί από τη Mercedes, με τη μορφή ενός υπερτροφοδοτημένου V8 4,0 λίτρων με ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρία. Τα ίδια χαρακτηριστικά του συστήματος στην πρόσφατα αποκαλούμενη Mercedes-AMG GT 4-Door 63 S E-Performance.
11

Εάν ο κινητήρας το κάνει στο DBX στην ίδια κατάσταση μελωδίας, θα δώσει στο SUV μια έξοδο 831bhp και 1.400nm ροπής, μαζί με τετράτροχο. Η ηλεκτρική σειρά του Aston Martin μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, όμως, καθώς το GT 4-Door μπορεί να ταξιδέψει μόνο 7,5 μίλια με πλήρη φόρτιση και το DBX μπορεί να είναι ακόμη βαρύτερο από τη Mercedes.
Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Aston Martin, Lawrence Stroll, μας είπε πέρυσι ότι “τα νέα παράγωγα θα αποκαλυφθούν από το 2021” και αυτό το μοντέλο PHEV θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να αναφερθεί στην επερχόμενη έκδοση coupe-suv.
Υπήρξαν επίσης φήμες για μια μακρόχρονη έκδοση του DBX που απευθύνεται στην κινεζική αγορά και μια ήπια υβριδική ενημέρωση για το τρέχον μοντέλο για να μειώσει τις εκπομπές της. Ανεξάρτητα από τις προδιαγραφές, όμως, οι νέες παραλλαγές DBX θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της μάρκας στο St Athan της Ουαλίας.
Τώρα διαβάστε όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το επερχόμενο Aston Martin V12 Vantage…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *