Η Volvo Concept Estate που αποκαλύφθηκε στη Γενεύη

μια άλλη σημαντική αυτοκινητιστική εκπομπή, ένα άλλο εντυπωσιακό αυτοκίνητο από τη Volvo. Το Concept Estate, που φαίνεται εδώ στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι η τρίτη σε μια σειρά αυτοκινήτων show που περιλαμβάνει το Concept Coupe, από την εκπομπή της Φρανκφούρτης του 2013 και το Concept XC Coupe που αποκαλύφθηκε στο Detroit Motor Show τον Ιανουάριο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αυτή τη φορά γύρω από τη Volvo κολλάει σε αυτό που είναι πιο γνωστό για τα αυτοκίνητα ακινήτων – αν και οι σχεδιαστές της έχουν εφαρμόσει μια συστροφή, γλυπτά ένα bodystyle φρένου και όχι ένα τυπικό τετράθυρο βαγόνι. Ο σκοπός αυτού του τρίτου των εννοιών είναι να προεπισκόπηση του σχεδιασμού και της τεχνολογίας που θα κάνει το ντεμπούτο του στο ολοκαίνουργιο SUV XC90, που θα σπάσει την κάλυψη στο Παρίσι το Σεπτέμβριο και άλλα μελλοντικά μοντέλα πέρα ​​από αυτό.
Volvo Concept Estate: Σχεδιασμός καμπίνας
Ενώ οι προηγούμενες δύο έννοιες επικεντρώθηκαν γενικά στο εξωτερικό στυλ, η καμπίνα της περιουσίας λέει τη μεγάλη ιστορία εδώ. Εμφανίζει μια ολοκαίνουργια εσωτερική αρχιτεκτονική που παίρνει την αποδέσμευση στο επόμενο επίπεδο. Σχεδόν κάθε κουμπί, εκτός από τα χειριστήρια έντασης ήχου, οι διακόπτες θερμαντήρα κινδύνου και οι διακόπτες θερμαντήρα παραθύρων έχουν αφαιρεθεί και η λειτουργικότητά τους ενσωματώνεται σε μια σημαντική οθόνη αφής με το πορτρέτο, με πορτρέτο.
• Εμφάνιση αυτοκινήτων της Γενεύης 2014: Προεπισκόπηση
“Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με κουμπιά και ελέγχους για έναν αυξανόμενο αριθμό λειτουργιών είναι σαν να απελευθερώνονται από ένα ζευγάρι χειροπέδες”, δήλωσε ο Robin Page, διευθυντής σχεδιασμού εσωτερικού χώρου της Volvo. “Το Concept Automobile προβάλλει πώς αυτό το περιβάλλον χρήστη θα ενσωματωθεί στη νέα δημιουργία αυτοκινήτων μας.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *