Αναδιάρθρωση Renault, Dacia καθώς και Alpine Brands για την εισαγωγή σε νέα τμήματα

Ομάδα Renault έχει εκθέσει μια νέα μέθοδο εξυπηρέτησης που ονομάζεται Renairtution, η οποία θα δει σημαντικές τροποποιήσεις στη Renault, Dacia καθώς και Alpine line-up από το 2025 ως και τα ολοκαίνουργια σχέδια σε νέα τμήματα για κάθε μάρκα.
Σύμφωνα με τον CEO της Groupe Renault Luca de Meo, το μεγάλο σχέδιο χωρίζεται σε τρία μοναδικά στάδια.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να πάρετε το 2022

Μέχρι το 2023 θα είναι το στάδιο της “ανάστασης” του σχεδίου, το οποίο θα είναι η μείωση των δαπανών καθώς και η διαδρομή παραγωγής χρημάτων. Η μείωση της συνολικής παραγωγής παραγωγής κατά περίπου 900.000 μονάδες ετησίως σε 3,1 εκατομμύρια αυτοκίνητα – ένα βήμα Renault τηλεφωνήματα για τα δικαιώματα – έχει στοχεύσει, ενώ η Groupe Renault θα προχωρήσει από τη χρήση έξι πλατφορμών σε τρεις, καθώς και τέσσερα νοικοκυριά κινητήρα κάτω από οκτώ. Οι χρόνοι προόδου θα μειωθούν για νέες λειτουργίες και στις υπάρχουσες πλατφόρμες, με ένα τρίο παράθυρο στοχευμένο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η μονάδα δίσκου του προϊόντος σε όλη την ομάδα θα παράγει ό, τι DE MEO τηλεφωνικές κλήσεις “ένα χαρτοφυλάκιο ισχυρών και διαφοροποιημένων εμπορικών σημάτων”, καθώς και θα λειτουργήσει μια σημαντική ώθηση στο C καθώς και στα D-Segments. Η ομάδα θα εισαγάγει 24 νέα αυτοκίνητα μέχρι το 2025, με τα μισά από αυτά στο τμήμα C καθώς και το τμήμα D καθώς και 10 από αυτά τα νέα αυτοκίνητα εντελώς ηλεκτρικά.
Εντός των εμπορικών σημάτων του ομίλου, είναι εγγυημένο ότι η Renault θα αναλάβει μια προσβλητική προσβολή στην Ευρώπη, με το ήμισυ των νέων να εισαγάγει στην ήπειρο να είναι εντελώς ηλεκτρική, στο πλαίσιο του σχεδίου. Ως εκ τούτου, μια αναταραχή των νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων Renault Household βρίσκεται στον ορίζοντα. Η μάρκα στοχεύει επίσης στο 35 % του μείγματος πωλήσεων να είναι υβριδικό.
4

Η Dacia αναπτύσσει ένα νέο σύστημα υπηρεσιών με τη LADA πριν από την απλούστευση της μεθόδου πλατφόρμας του σχεδίου προϋπολογισμού – μείωση τεσσάρων πλατφορμών σε μία μόνο. Η ομάδα έχει επίσης επαληθεύσει ότι η DACIA θα μεταβεί στον τομέα C, καθώς και αν δεν επιβεβαιωθεί, είναι πολύ περισσότερο από πιθανό ότι ένα μεγαλύτερο SUV θα καθίσει πάνω από το duster σχεδιάζεται. Η Dacia θα αποκτήσει σύντομα πρόσβαση στην τεχνολογία E-Tech Hybrid της Renault, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο επερχόμενο C-SUV της Dacia.
Το Alpine, εν τω μεταξύ, θα “συνδυάσει τα αλπικά αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα Renaultsport καθώς και το Renaultsport Racing” σε μία μονάδα υπηρεσιών, αλλά επιβεβαιώνοντας ότι τα μελλοντικά σχέδια Renault θα καταλήξουν να είναι αλπίνια. Ο De Meo έχει ιστορία εδώ, που είναι ο τύπος που εισήγαγε το cupra sub-brand στο κάθισμα ενώ ήταν CEO εκεί.

Ο De Meo επεσήμανε ένα εντελώς ηλεκτρικό μέλλον που είναι η ανησυχία για το Alpine, εκθέτοντας ότι η πλατφόρμα CMF-EV θα χρησιμοποιηθεί, ενδεχομένως για ένα ζεστό ηλεκτρικό SUV. Μια καυτή έκδοση του Zoe Electric Supermini φαίνεται πιθανό, καθώς και η μάρκα έχει επίσης επαληθεύσει ότι δημιουργεί ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα επόμενης γενιάς και φορτηγό με Lotus, που μπορεί να είναι η επόμενη γενιά A110.
4

Σύμφωνα με τον De Meo, το τρίτο μέρος του σχεδίου Renaulution είναι “να καταλήξουμε να είσαι παίκτης σε δεδομένα, ενέργεια καθώς και υπηρεσίες”. Για το σκοπό αυτό, θα ξεκινήσει ένα τέταρτο εμπορικό σήμα Activate, με έμφαση στις λύσεις Metropolitan Mobility, τα αυτοκίνητα και την ανταλλαγή φορτηγών καθώς και τη βιωσιμότητα. Τέσσερις λειτουργίες που κατασκευάζονται με αυτοκίνητα θα εισαχθούν στο πλαίσιο της νέας μάρκας Activate: Δύο για σκοπούς ανταλλαγής αυτοκινήτων, μία για το βόλτα και για ένα όχημα υπηρεσίας αποστολής τελευταίου μιλίου. Θα είναι διαθέσιμες συνδρομές, πληρωμές-ως-you-go καθώς και επιλογές ιδιοκτησίας/χρήσης για αυτά τα νέα μικρο-οχήματα.
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Θέλετε να προσφέρετε το αυτοκίνητό σας;
Βρείτε την καλύτερη προσφορά σας από περισσότερους από 4.000 αντιπροσώπους, καθώς και προσφορά για περίπου 1.000 λίρες. Είναι τόσο εύκολο.

Πουλήστε το μεταφερόμενο ‘εξαιρετικό’Trustpilot

Ελέγξτε το τρέχον στα αυτοκίνητα και το φορτηγό της Renault’s Morphoz Idea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *