Νέο 2019 Ford Ranger Raptor: Οι τιμές και οι προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψαν

Το νέο Ford Ranger Raptor έχει αποκαλυφθεί στο εμπορικό όχημα του 2019 στο Μπέρμιγχαμ αυτή την εβδομάδα. Το νέο μοντέλο είναι η ναυαρχίδα της αναθεωρημένης σειράς Ranger και έχει αναπτυχθεί από την Ford Performance για να προσφέρει καλύτερη δυνατότητα εκτός δρόμου από ό, τι ο συμβατικός Ranger.
Το φορτηγό pick-up της Ford είναι προς πώληση τώρα με παραδόσεις που αρχίζουν το καλοκαίρι, με το Raptor Raptor που επικεντρώνεται στην απόδοση να τιμολογείται από £ 39.985 πριν από τον ΦΠΑ.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέο Ford Ranger Raptor Review
Τροφοδοσία με έναν κινητήρα 210bhp 210 ίππων 210-λίτρων Ecoblue ντίζελ με ροπή 500nm, η Ford ελπίζει ότι ο Raptor θα ενισχύσει την αντοχή της pick-up τόσο στην όσο και εκτός δρόμου. Ο κινητήρας οδηγεί την παραλαβή μέσω του ίδιου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων δέκα ταχυτήτων με τον Raptor US-SPEC F-150. Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση σε οποιεσδήποτε συνθήκες, οι οδηγοί έχουν έξι διαφορετικούς τρόπους-δύο για χρήση στο δρόμο και τέσσερις για οδήγηση εκτός δρόμου.
15

Με την παγκόσμια αντίδραση στο F-150 Raptor, η Ford της Βρετανίας είχε ασκήσει πιέσεις σκληρά για το μικρότερο Ranger Raptor να πωληθεί σε αυτές τις ακτές. Ο Ranger είναι ήδη η καλύτερη πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε μια έκδοση απόδοσης φαίνεται να είναι φυσική εφαρμογή.
Οι βρετανοί αγοραστές λαμβάνουν αρκετό συμβατικό εξοπλισμό για την τιμή των £ 40.000. Παράλληλα με τον επιθετικό οπτικό μετασχηματισμό του Raptor, οι αγοραστές παίρνουν όλες τις συνήθεις ανάγκες φορτηγών, σημεία ισχύος και σημεία κλειδώματος, καθώς και την τεχνολογία βοήθειας για την ασφάλεια και τον οδηγό. Η Lane Keep Assist, η αναγνώριση σημείων κυκλοφορίας, η κάμερα πίσω προβολής και το σύστημα μετριασμού της σύγκρουσης είναι όλα στάνταρ, όπως και τα δερμάτινα καθίσματα και η εκπομπή Sync 3 της Ford που μεταδίδονται μέσω οθόνης αφής οκτώ ιντσών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *