Το Infiniti Q50 Eau Rouge παίρνει τη θεραπεία Vettel για το Πεκίνο

Η Infiniti κυκλοφόρησε ένα βίντεο που πειράζει την ιδέα του Infiniti Q50 Eau Rouge να τεθεί μέσα από τους ρυθμούς του από κανένα άλλο από τον Sebastian Vettel.
Ο τετραπλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος χρησιμεύει ως διευθυντής επιδόσεων της Infiniti, μπορεί να δει τη δοκιμή του Saloon Performance 552bhp στο Millbrook που αποδεικνύει το έδαφος στο Bedfordshire.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Συνοδεύοντας τα γραφικά είναι μια σύντομη, κρυπτική φωνή: “Η προέλευση μας κάνει. Μια ιδέα που δεν μπορούσε να κατασκευαστεί: ένα σώμα χωρίς κινητήρα, κινητήρα χωρίς οδηγό. Επιδεξιότητα. Θα. Θάρρος. Ιδρώτας. Το πεπρωμένο μας κάνει. ”
Η ταινία πλήρους μήκους θα είναι πρεμιέρα στο The Motor Show του Πεκίνου αργότερα αυτό το μήνα και σύμφωνα με δήλωση το υλικό θα παρουσιάσει το Vettel “Βάζοντας το πρωτότυπο μέσω μιας προκλητικής σειράς απόδοσης, διαχείρισης και ακρίβειας αξιολογήσεων οδήγησης”.
Η Infiniti σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα σχόλια του οδηγού Red Bull από τη συνεδρία στα επόμενα στάδια της ανάπτυξης του αυτοκινήτου, η οποία περιλαμβάνει “στοιχεία δοκιμών, συσκευασίες και βιωσιμότητα”.
Παρόλο που το EAU Rouge εξακολουθεί να είναι επίσημα μόνο μια έννοια, η διατύπωση αυτής της δήλωσης και η παρουσία του Vettel πίσω από τον τροχό συνδυάζονται για να υποδείξουν ένα μοντέλο παραγωγής μπορεί σύντομα να αποκαλυφθεί.
Όπως αναφέραμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η ναυαρχίδα Q50 θα μοιραστεί το Twin Turbo V6 της Nissan GT-R, με τους τέσσερις τροχούς που τροφοδοτούνται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.
Αυτό πρέπει να δει τον αγώνα EAU Rouge από 0-62 μίλια / ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα στο δρόμο του σε μια κορυφαία ταχύτητα 180 μίλια / ώρα-ταχύτερα από τους υψηλούς γερμανούς αντιπάλους της, την BMW M5 και την Mercedes E63 AMG.
Μπορεί να είναι λίγο πριν μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε αυτά τα στοιχεία, οπότε το βίντεο θα πρέπει να κάνει για τώρα. Θα σας φέρουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες καθώς αναδύονται στο Stow Motor Show του Πεκίνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *