Δύο πέμπτα των σκαφών που εξετάζουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ως την επόμενη αγορά τους

Δύο από τους πέντε οδηγούς εξετάζουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ως την επόμενη αγορά τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Παρόλο που τα ηλεκτρικά στοιχεία πωλήσεων αυτοκινήτων παρέμειναν στα χαμηλά χιλιάδες κάθε μήνα τα τελευταία χρόνια, τα δεδομένα από την ετήσια Βρετανία της Conder Brothers Motor Finance στο πλαίσιο της έκθεσης Bonnet – η οποία έψαξε 2.000 chauffeurs του Ηνωμένου Βασιλείου – υποδηλώνει ότι περίπου 12 εκατομμύρια αυτοκινητιστές σκέφτονται τώρα ηλεκτρικά όταν κάνουν τους Επόμενη αγορά – αύξηση 7,5 εκατομμυρίων σε δύο χρόνια.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Τα δεδομένα της έρευνας υποστηρίζονται από ηλεκτρονικά δεδομένα, τα οποία δείχνουν ότι ο αριθμός των αναζητήσεων για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ένας στους πέντε από τους 200 αντιπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου που ερευνήθηκαν από τους στενούς αδελφούς έχει δει αύξηση του αριθμού των πελατών που εκφράζουν ένα ενδιαφέρον για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Ως αποτέλεσμα, ένας στους οκτώ αντιπροσώπους έχει προωθήσει πολύ πιο εναλλακτικά τα αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται (AFV) για τα εκθεσιακά τους τμήματα για την προετοιμασία της αύξησης της ζήτησης, ενώ ένας στους επτά ανέφερε αύξηση των πωλήσεων AFV το 2018.
Από τους 2.000 Chauffeurs που ερωτήθηκαν, μόλις 24 % ανησυχούσαν για την τιμή αγοράς ενός ηλεκτρικού οχήματος, σε σύγκριση με το 47 % στην έρευνα του 2018. Εν τω μεταξύ, το ποσοστό των ερωτηθέντων που ανησυχούσαν για τους χρόνους φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώθηκαν από 36 % σε 17 % και εκείνες που υποφέρουν από το άγχος της εμβέλειας μειώθηκαν από 43 % σε 24 %.
Ο Sean Kemple, διευθυντής πωλήσεων στο Close Brothers Motor Finance, σχολίασε: “Ενώ οι πωλήσεις [ηλεκτρικού αυτοκινήτου] εξακολουθούν να είναι σχετικά χαμηλές σε πραγματικούς όρους, η ταχύτητα ανάπτυξης επιταχύνεται και μοιάζει με μήνες, όχι χρόνια, από το κρίσιμο σημείο.
“Οι καταναλωτές έχουν πολύ μεγαλύτερη επίγνωση των πλεονεκτημάτων της AFV ή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου – από την προστασία του περιβάλλοντος έως το χαμηλότερο κόστος της λειτουργίας ενός αυτοκινήτου μετά την αρχική δαπάνη – και οι παραγωγοί ανταποκρίνονται σε αυτό το αίτημα”.
Διαθέτετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Πείτε μας για τις εμπειρίες σας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *