Το Skoda Fast Spaceback Exposed

Αυτό είναι το Skoda Fast Spaceback, μια πολύ πιο παραδοσιακή έκδοση hatchback του Fast που έχει οριστεί για να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Show Motor Frankfurt το Σεπτέμβριο.
Το Spaceback διαθέτει ακριβώς το ίδιο στυλ με το υπάρχον γρήγορο από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μέχρι τις κολόνες Β, καθώς και το ίδιο το ίδιο μεταξόνιο 2.602mm.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Παρά το όνομά του, το οποίο αρχικά μας έκανε να πιστέψουμε ότι το όχημα θα ήταν μια μεγαλύτερη έκδοση περιουσίας του The Rapid, ο νέος σχεδιασμός έχει μικρότερη ουρά καθώς και πολύ πιο παραδοσιακό hatchback. Αυτό κόβει το bootspace κάτω από 550 λίτρα σε 415 λίτρα με τα πίσω καθίσματα επάνω, καθώς και από 1.490 λίτρα σε 1.380 λίτρα με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα.
Μιλώντας για το νέο αυτοκίνητο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda, Winfried Vahland, δήλωσε: “Το Spaceback είναι ένα ορόσημο για το Skoda: δείχνει ότι εισέρχουμε στο στρατηγικά κρίσιμο τμήμα των συμπαγών μοντέλων hatchback.
Ο γρήγορος χώρος έχει μια νέα, δυναμική και ιδιωτική εμφάνιση. Είναι ένα συμπαγές όχημα με ένα κομψό κομψό, ευρύχωρο και πρακτικό, ιδανικό για τους νέους και τις οικογένειες. ”
Η λειτουργία standout στυλ του αυτοκινήτου είναι η προαιρετική πανοραμική γυάλινη στέγη που εκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρο το μήκος καθώς και το πλάτος της οροφής. Οι αγοραστές θα είναι επίσης σε θέση να επιλέξουν ένα πίσω παράθυρο “παρατεταμένο”, το οποίο επεκτείνει το πίσω γυαλί του αλεξήνεμου 100mm επιπλέον κάτω από το bootlid (και οι δύο που εμφανίζονται στο κόκκινο αυτοκίνητο, απεικονίζονται).
Η νέα προσθήκη στη γρήγορη ποικιλία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, καθώς και θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο ακριβώς κινητήρα καθώς και τη σειρά κιβωτίων ταχυτήτων όπως το παρόν Rapid.
Το Spaceback αποτελεί μέρος της μεθόδου ανάπτυξης του Skoda 2018, όπου η επιχείρηση θα εισαγάγει ένα νέο ή ανασχεδιασμένο σχέδιο κάθε έξι μήνες, καθώς προσφέρεται για να προσφέρει αυτοκίνητα και φορτηγά 1 εκατομμυρίων έως το 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *