Το New 2017 Lexus είναι το Facelift: Οι τιμές του Ηνωμένου Βασιλείου που ανακοινώθηκαν

αφού η Lexus αποκάλυψε ότι το ανανεωμένο του είναι στο 2016 Beijing Motor Show, η τιμολόγηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει πλέον αποκαλυφθεί. Το BMW 3 Series Challenger κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2017 και ξεκινά από £ 29.995.
Το 2017 αγκαλιάζει το οικογενειακό πρόσωπο της Lexus όπως φαίνεται για πρώτη φορά στα τελευταία μοντέλα RX, NX, RC και GS. Είναι μια πιο κομψή εμφάνιση συνολικά, με τις εισόδους βαθύ αέρα στο μπροστινό μέρος, τη τώρα γνωστή μεγάλη μάσκα ατράκτου και αναμορφωμένους προβολείς με LED σε σχήμα L LED. Τα πίσω φώτα αναμορφώνονται επίσης με LED σε όλα τα μοντέλα, ενώ υπάρχουν επιπλέον μοντέλα χρωμίου και f-sport αποκτούν σπορ μαύρες λεπτομέρειες.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα εκτελεστικά αυτοκίνητα για αγορά τώρα
Μια νέα οθόνη ενημέρωσης είναι η κύρια αλλαγή μέσα στο IS. Η νέα οθόνη 10,3 ιντσών για την πλοήγηση Premium είναι μεγαλύτερη από πριν και υπάρχουν κάποιες αλλαγές στη διεπαφή χρήστη για να γίνει λίγο πιο απλό στη χρήση. Υπάρχει επίσης ένα επανασχεδιασμένο Binnacle Instrument, ένας νέος τροχός και ένα σύνολο κατόχων cup.
11
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Η Lexus έχει αναθεωρήσει την ανάρτηση που έχει επίσης στρογγυλά στο IS, με ισχυρισμούς καλύτερης σταθερότητας ευθείας γραμμής και ελέγχου του σώματος. Η ποιότητα της διαδρομής λέγεται ότι βελτιώνεται επίσης, ενώ το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης έχει νέες ρυθμίσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της αντίδρασης και της ανατροφοδότησης.
Το IS διαθέτει τώρα το πακέτο Sension Safety της Lexus, προειδοποίηση πριν από τη σύγκρουση, προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδων, συστήματα ασφαλείας υψηλής ακτίνας αυτοκινήτων και ραντάρ κρουαζιέρα είναι όλα στάνταρ σε όλη την περιοχή IS τώρα.
Όπως το RC Coupe, το IS θα έχει δύο βενζινοκινητήρες, τη βενζίνη 2,0 λίτρων στο μοντέλο 200T και μια μονάδα 2,5 λίτρων σε συνδυασμό με έναν ηλεκτρικό κινητήρα στο υβριδικό μοντέλο είναι 300h μοντέλο. Αυτά έχουν 220bhp και 242bhp αντίστοιχα. Φυσικά, υπάρχει και το 470bhp RC F, οπότε θα μπορούσαμε να δούμε ένα μοντέλο F είναι το μοντέλο F με τον ίδιο κινητήρα V8 ακόμα πιο κάτω από τη γραμμή.
Η τιμολόγηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ως επί το πλείστον αμετάβλητη από το 2016 είναι – το IS300H SE είναι το ίδιο σε £ 29,995, που ανεβαίνει σε £ 38,995 σε Premier Spec. Το IS200T δεν είναι πλέον διαθέσιμο σε αθλητικές προδιαγραφές εισόδου σε επίπεδο, ωστόσο, υπονοώντας ότι πρέπει να πετάξετε £ 37.995 για να το πάρετε.

Δείτε όλα τα αυτοκίνητα του Πεκίνο Motor Show 2016 εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *