Η Porsche Boxster καθώς και η Cayman GTS που εκτίθενται στο Πεκίνο

της Porsche’s Hardcore GTS-up-η οποία σήμερα αποτελείται από το Cayenne καθώς και το Panamera-πρόκειται να διπλασιαστεί σε μέγεθος, με την προσθήκη νέων GTs Porsche Boxster GTS όπως και και τα μοντέλα Cayman GTS. Το Boxster GTS φαντάζεται να κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Πεκίνο Motor Show 2014.
Μιλώντας στο Πεκίνο, ο Πρόεδρος της Porsche καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος Matthias Muller δήλωσε τα νέα μοντέλα GTS: “Θα είναι η κορυφή της γραμμής – τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα και φορτηγά για να φορούν τα κονκάρδες τους – καθώς και θα θέσουν νέες δυναμικές απαιτήσεις για τους Τάξη, αυτό το σήμα χρησιμοποιείται μόνο για τα πιο ειδικά Porsches, καθώς και για το online όσο και για αυτή την παράδοση. ”
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι νέες εκδοχές του Roadster του Roadster και του Coupe θα καταλήξουν να είναι τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα και φορτηγά στις αντίστοιχες σειρές τους. Θα μοιραστούν τον κινητήρα Boxer Flat-Six των 3,4 λίτρων, ο οποίος έχει συντονιστεί για να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα 15bhp καθώς και 10nm ροπής πάνω από εκείνες που χρησιμοποιούνται στο Boxster S καθώς και στο Cayman S. που υποδηλώνει ότι το Boxster GTS θα παρέχει 325bhp καθώς και 370nm ροπής, καθώς και το Cayman GTS 335bhp καθώς και 380nm ροπής.
Οι διακριτικές οπτικές τσίμπημα θα θέσουν τους νεοφερμένους, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων εμπρόσθιων ένθετων προφυλακτήρα, των ζάντων αλουμινίου 20 ιντσών καθώς και των προβολέων Bi-Xenon. Τα γράμματα στο πίσω μέρος και των δύο σχεδίων έχουν επίσης τροποποιηθεί σε γυαλιστερό μαύρο, ενώ μέσα, τόσο τα αυτοκίνητα όσο και τα φορτηγά παίρνουν δερμάτινα αθλητικά καθίσματα, καθώς και λεπτομέρειες της Alcantara ως στάνταρ.
Το GTS σχεδιάζει επίσης τη λειτουργία του Porsche’s Sport Chrono Bundle καθώς και την ενεργή διαχείριση ανάρτησης (PASM). Τα συστήματα επιτρέπουν στους οδηγούς να προσαρμόσουν την ακαμψία του αποσβεστήρα καθώς και να αλλάξουν την αντίδραση του κινητήρα του κινητήρα για μια πολύ πιο εστιασμένη κίνηση. Οι δυναμικές βάσεις κινητήρων που παρέχονται ως μέρος της δέσμης Sport Chrono σκληραίνουν αμέσως υπό δύσκολη επιτάχυνση, φρενάρισμα ή στροφές για να διατηρήσουν το σώμα επίπεδη.
Με το προαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων PDK, και οι δύο χρόνοι σπριντ των αυτοκινήτων μειώνεται με τρία δέκατα ενός δευτερολέπτου πάνω από τα κοινά μοντέλα S, σε 4,7 δευτερόλεπτα. Η κορυφαία ταχύτητα ενισχύει επίσης οριακά, με το Boxster GTS να χτυπάει 174mph καθώς και το Cayman GTS να προσελκύει την κορυφή στα 177 μίλια / ώρα.
Η Porsche δηλώνει οικονομικό κλίμα καυσίμου 34,4 mpg με το κιβώτιο ταχυτήτων PDK καθώς και 31,4 mpg με το εγχειρίδιο έξι ταχυτήτων.

Οι τιμές για το Boxster GTs ξεκινούν από £ 52.879, με το Cayman GTS να ξεκινάει από £ 55.397.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *