Το Seat MII από το Mango ξεκίνησε το Seat

έδειξε το νέο της κορυφαίο MII στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης-και εξήγησε ότι αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας δημιουργίας μιας νέας ταυτότητας για το αυτοκίνητο.
Το MII από το Mango είναι μια δέσμη με μια κορυφαία ισπανική μάρκα μόδας.
• Επισκόπηση Seat MII
Ένας εμπιστευμένος δήλωσε στην Auto Express ότι το MII πρέπει να χαράξει τη δική του θέση με τον τρόπο που τα αδελφή του αυτοκίνητα που έχουν η Volkswagen UPI και η Skoda Citigo.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

«Οι άνθρωποι συνδέουν το UP! Με την VW Tech και το Citigo με αξία “, δήλωσε ο Insider. “Νομίζουμε ότι το MII μπορεί να συσχετιστεί με τη μόδα, μια ταυτότητα με την καθοδήγηση του σχεδιασμού.”
Η κομψή εμφάνιση του βραβευμένου Leon και το γεγονός ότι η έδρα έχει ένα συγκριτικά υψηλό ποσοστό των γυναικών αγοραστών έχει ήδη δώσει την εμπιστοσύνη της μάρκας ότι το MII από το Mango μπορεί να ενισχύσει τις πωλήσεις.
Δύο αποκλειστικά εξωτερικά τελειώματα είναι διαθέσιμα στο MII από το μάνγκο: γυμνό και βαθύ μαύρο. Εξωτερικά σήματα, σκούρο γκρι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και θερμαινόμενοι κάτοπτρα πόρτας βοηθούν επίσης να το επισημάνει από πρότυπα μοντέλα.
Υπάρχουν περαιτέρω μοναδικές πινελιές μέσα όπως οι γκρίζες πινελιές, το δερμάτινο τιμόνι και το κουμπί εργαλείων, τα καθίσματα με ταπετσαρία Alcantara και το MII από το Mango Lettering ραμμένα στα προσκέφαλα. Η ειδική έκδοση διαθέτει επίσης ένα γάντζο στο γάντι για να κρεμάσει με ασφάλεια μια τσάντα, καθώς και συγκεκριμένα σχεδιασμένα χαλιά δαπέδου, περβάζια πόρτας και κλειδί.
Διατίθεται είτε σε τρία είτε πέντε στυλ πόρτας, το MII από το Mango θα γίνει το νέο μοντέλο που θα επιτύχει το νέο μοντέλο στη σύνθεση. Το Standard Kit περιλαμβάνει τον κλιματισμό, το φορητό σύστημα καθίσματος ζωντανά, τον έλεγχο Hill Hold, το τηλεχειριστήριο κεντρικό κλείδωμα και τα μπροστινά ηλεκτρικά παράθυρα.
Κάτω από το καπό θα παραμείνει ο βενζινοκινητήρας 59bhp 1.0 λίτρων, ο οποίος είναι καλός για πάνω από 62mpg. Η τιμολόγηση ή η διαθεσιμότητα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά το μοντέλο ειδικής έκδοσης θα φτάσει σε εκθεσιακούς χώρους μέχρι το καλοκαίρι. Είναι πιθανό να διοικεί ένα ασφάλιστρο έναντι των σημερινών μοντέλων κορυφαίων spec.
• Κριτικές αυτοκινήτων καθισμάτων
• φθηνότερα αυτοκίνητα για ασφαλισμό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *