Το 75% των ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων χρησιμοποιούν επικίνδυνα την επέκταση οδηγεί σε φόρτιση

τρία τέταρτα των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών ιδιοκτητών αυτοκινήτων παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν ακατάλληλη επέκταση οδηγεί να χρεώνουν τα αυτοκίνητά τους στο σπίτι λόγω έλλειψης δημόσιας υποδομής φόρτισης .
Σε μια έρευνα των 1.500 ιδιοκτητών EV από την Consumer Protection Charity Electrical Safety, περίπου το 75% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είχαν χρησιμοποιήσει ακατάλληλη επέκταση οδηγεί να χρεώνουν τα αυτοκίνητά τους από την ηλεκτρική προμήθεια τους στο σπίτι και όχι στο σχεδιασμένο από το σκοπό, τα καλώδια φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικά αυτοκίνητα .
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει περισσότερους χώρους φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τους σταθμούς καυσίμου
Από αυτούς τους ερωτηθέντες, το 75% συνέχισε να παραδεχτεί ότι είχαν “Daisy-Chained” πολλαπλούς οδηγούς επέκτασης προκειμένου να φτάσουν στο αυτοκίνητό τους, αυξάνοντας τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή ηλεκτρικής πυρκαγιάς.
Η ηλεκτρική ασφάλεια διεξήγαγε για πρώτη φορά ανάλυση δεδομένων από το Τμήμα Μεταφορών και Χάρτη ZAP, διαπιστώνοντας ότι ο ρυθμός ανάπτυξης των εξουσιοδοτημένων οχημάτων έχει ξεπεράσει εκείνους των δημόσιων χώρων χρέωσης κατά έξι φορές μέσα σε πέντε χρόνια.
Ο αριθμός των ΗΕ στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου αυξήθηκε από 25.983 το 2014 σε 186.386 το 2018, ενώ την ίδια περίοδο ο αριθμός των θέσεων φόρτισης αυξήθηκε από 3.251 σε 6.669.
• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για αγορά τώρα
Παρόλο που περαιτέρω δεδομένα που απελευθερώθηκαν από το ZAP-MAP δείχνουν ότι οι ιστότοποι φόρτισης EV ξεπερνούν πραγματικά τους σταθμούς καυσίμου τώρα, η έρευνα της ηλεκτρικής ασφάλειας πρώτα δείχνει πώς οι φορτιστές κατανέμονται άδικα μεταξύ διαφορετικών περιοχών με περίπου 2,6 ανά 10.000 κατοίκους στο Λονδίνο, για παράδειγμα, σε σύγκριση με 1.03 ανά 10.000 κατοίκους στο Ουαλία.
Ο Martyn Allen, τεχνικός διευθυντής στην Ηλεκτρική Ασφάλεια πρώτα, δήλωσε: “Προειδοποιούμε τους χρήστες EV να μην δώσουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν την τυπική εγχώρια επέκταση οδηγούν να χρεώνουν τα οχήματά τους έξω και ποτέ να μην τα« αλυσίδες Daisy ».
“Συνιστούμε να επωφεληθείτε από το σύστημα επιχορήγησης της κυβέρνησης, το οποίο θα συμβάλει στο κόστος ενός ειδικά σχεδιασμένου σημείου φόρτισης στο σπίτι”.
Έχετε χρεώσει ποτέ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή ένα plug-in υβριδικό με προβάδισμα επέκτασης; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *