Η Audi εγκαινιάζει το νέο σχέδιο υπηρεσίας “one-stop-shop”

, η Audi ξεκίνησε ένα νέο σχέδιο υπηρεσίας one-shop που ονομάζεται Audi All-in. Το σύστημα μετά την πώληση έχει δημιουργηθεί για την Audis ηλικίας μεταξύ τριών και έξι ετών και υπόσχεται να σώσει τους ιδιοκτήτες κατά μέσο όρο £ 1.220 σε διάστημα δύο ετών.
Το σύστημα Audi all-in υπολείπεται το κόστος των επιθεωρήσεων εξυπηρέτησης και MOT του οχήματος σε μία πληρωμή, προσθέτοντας επίσης κάποια επιπλέον οφέλη, όπως μια εκτεταμένη εγγύηση και η ευρωπαϊκή οδική βοήθεια από την ΑΑ.

Νέα κριτική Audi E-Tron GT 2021

Επιπλέον, το πακέτο πακέτων βοήθειας για το δρόμο προμηθεύει αυτοκινητιστές με εναλλακτικές ρυθμίσεις ταξιδιού και καταλύματα ξενοδοχείων για επτά επιβάτες, εάν το αυτοκίνητο δεν μπορεί να διορθωθεί στο πλάι του δρόμου. Εάν το αυτοκίνητο είναι λανθάνον στην Ευρώπη, το πακέτο θα καλύψει ακόμη και το κόστος αποστολής του αυτοκινητιστή και των επιβατών τους πίσω στο σπίτι.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η Audi χρησιμοποιεί δύο επιλογές πληρωμής για το σύστημα all-in. Οι αυτοκινητιστές μπορούν είτε να κάνουν 24 μηνιαίες δόσεις ύψους £ 32.71 (οι οποίες λειτουργούν συνολικά £ 785.04) είτε μπορούν να πληρώσουν για ολόκληρη την κάλυψη δύο ετών μπροστά, για £ 784.98.
Το σχέδιο δεν έχει κανένα όριο στον αριθμό των ιδιοκτητών που είχε το αυτοκίνητο, αν και υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις. Είναι ανοιχτό μόνο σε Audi Automobiles με κινητήρες 2,0 λίτρων ή μικρότερο, υποδεικνύοντας κανένα από τα μοντέλα RS της εταιρείας δεν είναι επιλέξιμο.
Κάθε υποψήφιος θα πρέπει επίσης να υποβάλει το αυτοκίνητό του για επιθεώρηση σε κέντρο εξυπηρέτησης Audi, για να βεβαιωθεί ότι πληροί τις απαιτήσεις για τα πακέτα βοήθειας εγγύησης και οδικής βοήθειας. Το αυτοκίνητο πρέπει επίσης να έχει καλύψει λιγότερο από 100.000 μίλια τη στιγμή της επιθεώρησης.
Ο Andrew Doyle, διευθυντής της Audi UK, δήλωσε ότι το πρόγραμμα Audi All-in “έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει απλή, εύκολη και διαφανή συντήρηση αυτοκινήτων πολύ καιρό μετά την αποχώρηση του αυτοκινήτου ενός πελάτη. Είτε το αυτοκίνητό τους είναι ήδη εξοικειωμένο με τα κέντρα μας, είτε δεν έχει επισκεφθεί ποτέ, θέλαμε να προσφέρουμε ένα προϊόν για να δώσει απόλυτη απλότητα και εμπιστοσύνη ».
Τώρα διαβάστε την αναθεώρησή μας για το Audi A4 Avant. Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *