Το New BMW M4 GTS εμφανίζεται με 493bhp, £ 122k Bang

Μετά την αποκάλυψη μιας ιδέας έκδοσης του M4 GTS στο Pebble Beach Concours d’Elegance στην Καλιφόρνια νωρίτερα αυτό το έτος, η BMW έχει ανεβάσει τα καλύμματα από την παραγωγή- Έτοιμη έκδοση-Σύνολο με αναβαθμισμένο κινητήρα 493bhp ευθείας έξι κινητήρα καθώς και ελαφριά μέρη σώματος άνθρακα.
10

Το M4 GTS ειδικής έκδοσης έχει σχεδιαστεί ως προϊόν Halo για τη σειρά M-CAR της BMW, καθώς και θα περιορίζεται αυστηρά σε 700 μονάδες παγκοσμίως. Τα μισά θα ανακαλύψουν σπίτια τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά, με τα υπόλοιπα να διανέμονται παγκοσμίως. Μόλις 30 προορίζονται για το Ηνωμένο Βασίλειο, με κάθε κόστος £ 121.770 – περισσότερο από το διπλάσιο του κόστους ενός βασικού m4 coupe.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα αθλητικά οχήματα για αγορά τώρα
Σύμφωνα με τον διευθυντή προϊόντων M4 Christoph Smieskol, το GTS συνεχίζει την ιστορία της μάρκας “ειδικών μοντέλων GTS” και “αποδεικνύει τι είναι ικανό να”.
M4 GTS: έγχυση νερού καθώς και τεχνολογία φωτισμού OLED
10

Το ελαφρύ οδικό όχημα κάνει ντεμπούτο σε μια σειρά από πρώτες αρχές της BMW, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Light OLED καθώς και ενός έξυπνου συστήματος έγχυσης νερού. Το τελευταίο δροσίζει έξυπνα τον αέρα που τροφοδοτεί το turbo – με αποτέλεσμα μια τεράστια ώθηση ισχύος χωρίς κανένα είδος αξιοσημείωτα μειονεκτήματα όσον αφορά την οικονομία καυσίμου. Ωστόσο, είναι μόνο πραγματικά αποτελεσματικό πάνω από 5.000 σ.α.λ.-οπότε αν χρησιμοποιήσετε το M4 σας μόνο για να ταξιδέψετε καθώς και από την εργασία καθώς και ποτέ σε καλό δρόμο, μπορεί να αποτρέψετε αποτελεσματικά την ανάγκη να ξαναγεμίσετε τη δεξαμενή αποθήκευσης νερού πέντε λίτρων στην μπότα .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *