Η Aston Martin F1 ασχολείται με την Red Bull επιβεβαίωσε

Η Aston Martin και η Red Bull ενώνουν τις δυνάμεις της Formula One με το British Sports Automobile Brand για να γίνει ο χορηγός τίτλου της ομάδας Red Bull F1 από την επόμενη σεζόν.
Η επέκταση της υπάρχουσας σχέσης του ζεύγους θα περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός Aston Martin ‘Advanced Performance Center’ στο Milton Keynes του Red Bull στο Bucks, δημιουργώντας 110 νέες θέσεις εργασίας. Η συνεργασία θα οδηγήσει σε μελλοντικές συνεργασίες σύμφωνα με τις γραμμές του Hypercar Aston Martin Valkyrie που είδε τη συμμετοχή από τον φημισμένο επικεφαλής σχεδιαστή της Red Bull Adrian Newey. Η κατανομή των 150 αυτοκινήτων για το Valkyrie έχει ήδη εξαντληθεί πριν από την πρώτη μετακίνηση της γραμμής παραγωγής.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τι είναι η Formula E;
Ο κύριος της ομάδας Red Bull Christian Horner δήλωσε: “Η συνεργασία καινοτομίας μας με την Aston Martin ήταν ένα πρωτοποριακό έργο από την πρώτη μέρα. Έχοντας σχεδιάσει και δημιούργησε το εξαιρετικά επιτυχημένο Valkyrie μαζί το 2016, επεκτάσαμε τη σχέση μας φέτος και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε περαιτέρω την εταιρική σχέση “.
7
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Μαζί με τις νέες εγκαταστάσεις μηχανικών επιδόσεων και την εξέχουσα Aston Martin Badging στα αυτοκίνητα F1 της Red Bull το 2018, υπάρχει μια ευκαιρία για την Aston Martin να αναπτύξει ενδεχομένως τη μονάδα ισχύος της ομάδας Red Bull ξεκινώντας από την εποχή του 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *