Ηνωμένο Βασίλειο για να επενδύσει Big in Electric Car Battery Research

Η κυβέρνηση αποκάλυψε σχέδια για να επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη υπερσύγχρονων μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα. £ 246 εκατομμύρια θα διατεθούν για τις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να κατασκευάσουν την τρέχουσα τεχνολογία μπαταριών για χρήση σε πολλαπλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων, πάνω από τέσσερα χρόνια. Γνωστή ως The Faraday Challenge, που ονομάστηκε από τον καινοτόμο του ηλεκτρικού κινητήρα, ελπίζουμε ότι το πρόγραμμα θα φέρει τις μπαταρίες EV αιχμής στην αγορά.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η πρώτη φάση θα είναι ένας διαγωνισμός £ 45 εκατομμυρίων, με επικεφαλής το Συμβούλιο Έρευνας Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών (EPSRC), για να δημιουργήσει ένα εικονικό «Ινστιτούτο Μπαταριών» για την αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η νεοσύστατη βιομηχανία μπαταριών.
Ο καθηγητής Philip Nelson, διευθύνων σύμβουλος του EPSRC, δήλωσε: “Οι μπαταρίες θα σχηματίσουν έναν ακρογωνιαίο λίθο μιας οικονομίας χαμηλών διοξείων άνθρακα, είτε σε αυτοκίνητα, αεροσκάφη, ηλεκτρονικά στοιχεία καταναλωτικών, περιφερειακών ή αποθηκευτικών δικτύων. Για να παραδώσουμε την οικονομία χαμηλού άνθρακα του Ηνωμένου Βασιλείου, πρέπει να εδραιώσουμε και να αναπτύξουμε τις δυνατότητές μας στη νέα τεχνολογία μπαταριών. ”
• Η νέα μπαταρία Samsung Electric Car παίρνει εύρος 310 μιλίων από φόρτιση 20 λεπτών
Οποιεσδήποτε νέες εξελίξεις στην τεχνολογία των μπαταριών θα μεταφερθούν στην αγορά από την Innovate UK, την υπηρεσία προόδου της κυβέρνησης. Το Advanced Propulsion Center (APC), μια συνεργασία μεταξύ της κυβέρνησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας, θα επιδιώξει να δημιουργήσει μια εγκατάσταση για την κατασκευή υπερσύγχρονων μπαταριών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Ruth McKernan, διευθύνων σύμβουλος της Innovate UK, δήλωσε: “Από οποιαδήποτε κλίμακα, το Faraday Challenge είναι μια επένδυση που αλλάζει το παιχνίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα κάνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να λάβουν γνώση του τι κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την ανάπτυξη μπαταριών για το Automotive τομέας.”
• Μεταχειρισμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Πρέπει να λάβετε ένα;
Ο Greg Clark, ο γραμματέας της υπηρεσίας, θα πει σήμερα: “Το έργο που κάνουμε μέσω της πρόκλησης Faraday – αρκετά κυριολεκτικά – εξουσιοδοτούμε την αυτοκινητοβιομηχανία και την ενεργειακή επανάσταση όπου ήδη το Ηνωμένο Βασίλειο οδηγεί τον κόσμο”.
Η κυβέρνηση ξεκινά επίσης £ 25 εκατομμύρια για τη χρηματοδότηση της έρευνας σε αυτοκίνητα εκτός οδού για χρήση στην κατασκευή, τη γεωργία και την εξόρυξη.
Η έρευνα της μπαταρίας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη δημιουργήσει μια «σούπερ μπαταρία» λιθίου-οξυγόνου με 10 φορές την ενεργειακή πυκνότητα των τυποποιημένων μπαταριών ιόντων λιθίου και ένα υλικό που θα μπορούσε να φορτίσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα τόσο γρήγορα όσο γεμίζει με καύσιμο.

Πιστεύετε ότι οι ηλεκτρικές μπαταρίες αυτοκινήτων πρέπει να βελτιωθούν; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *