Μοναδική Volkswagen Golf GTI και R Δημιουργήθηκαν για το Worthersee Festival

Η Volkswagen έφερε ένα προσαρμοσμένο Golf GTI και ένα ειδικό κτήμα γκολφ στο φετινό Automobile Show του Worthersee. Ονομάστηκε Golf GTI Aurora και The Golf Estate Fighter, τα μοντέλα Special Edition κατασκευάστηκαν από δύο ομάδες μαθητευόμενων Volkswagen, με βελτιωμένες επιδόσεις και αναθεωρημένο στυλ.
Το Volkswagen Golf GTI Aurora χτίστηκε από την ομάδα μαθητευόμενων Wolfsburg της γερμανικής μάρκας και διαθέτει ένα αναθεωρημένο κιτ σώματος, μια μεγαλύτερη οπίσθια πτέρυγα, μειωμένη ανάρτηση, ένα κλουβί, μια ζωγραφισμένη με το χέρι-έμβαση με πράσινες τόνους μέντας, ένα αναβαθμισμένο στερεοφωνικό σύστημα 3.500 watt και Μια σειρά πρόσθετων οθονών οθόνης στην κεντρική κονσόλα και στον πίνακα ελέγχου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερες καυτές καταπακώσεις για αγορά
Το Gold Gold GTI Aurora του Volkswagen διαθέτει επίσης μια ολογραφική οθόνη, τοποθετημένη στο πάτωμα της εκκίνησης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία του συστήματος ήχου του αυτοκινήτου. Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει μόνο όταν η πίσω πόρτα του αυτοκινήτου είναι ανοιχτή και χρησιμοποιεί μια σειρά στοιχείων ελέγχου, όπως οθόνη γραφικών, ο έλεγχος όγκου και η οθόνη playlist.
Ο πρόεδρος της γερμανικής μάρκας, Thomas Schmall, σχολίασε: “Είναι σαν ένα mirage που μπορείτε να δείτε καθαρά και που χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε μια εντελώς νέα εμπειρία χρήστη”, συνέχισε ο Schmall. “Το ολόγραμμα επιπλέει ελεύθερα στον αέρα, πάνω από το υλικό που ενσωματώνεται σε μια συμπαγή ενότητα στο διαμέρισμα αποσκευών.”
Το Volkswagen Golf GTI Aurora τροφοδοτείται από μια εκ νέου συντονισμένη έκδοση του τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων του Standard Golf GTI, που παράγει 374bhp. Η απόδοση τροφοδοτείται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.
Η δεύτερη ομάδα μαθητευόμενων της Volkswagen δημιούργησε ένα εφάπαξ, περιουσιακό γκολφ για το Worthersee, που ονομάζεται The Fighter. Τροφοδοτείται από μια έντονα αναθεωρημένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων του Golf R, ο οποίος παράγει 396bhp-σχεδόν 100bhp πολύ περισσότερο από το πρότυπο Golf R Estate.
5

Οι ενημερώσεις για το στυλ για το μαχητή του γκολφ περιλαμβάνουν ένα ειδικό σχέδιο βαφής και ετικέτα, ένα σύνολο επιθετικά χρωματισμένων τόξων τροχών, ένα σύστημα φωτός τοποθετημένου στην οροφή, φώτα στροβοσκοπίου που τοποθετούνται σε γρίλια, κάμερα 360 μοιρών, προσαρμοσμένο ηχητικό σύστημα και Ένα ζευγάρι δερμάτινων και ασβεστολιθικών καθισμάτων.
Μόλις ο μαχητής του γκολφ έχει κάνει το ντεμπούτο του στο Worthersee, η Volkswagen σχεδιάζει να το χρησιμοποιήσει ως αυτοκίνητο ασφαλείας για το κύκλωμα αγώνων Sachsenring.

Τώρα διαβάστε την αναθεώρησή μας για το πρότυπο Golf GTI και το γκολφ R. Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *