Το Peugeot Boxer Van αναθεωρήθηκε για το 2019 με νέα πετρελαιοκινητήρες και ηλεκτρική παραλλαγή

ένα νέο φορτηγό πάνελ Peugeot Boxer. Οι αναθεωρήσεις για το 2019 περιλαμβάνουν την επιλογή ενός νέου ηλεκτρικού κινητήρα, ένα ενημερωμένο εύρος πετρελαιοκινητήρων που συμβαδίζουν με το Euro 6,2, δύο νέα επίπεδα ολοκλήρωσης και πλήθος φρέσκων εξοπλισμού ασφαλείας. Οι συμβατικά τροφοδοτούμενες εκδόσεις του νέου μπόξερ θα είναι διαθέσιμες για αγορά τον Ιούλιο, με την ηλεκτρική παραλλαγή που αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο νέος μπόξερ Peugeot τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων. Διατίθεται σε τρεις καταστάσεις συντονισμού, με την λιγότερο ισχυρή επιλογή να παράγει ροπή 118bhp και 300nm. Τα μοντέλα μεσαίας εμβέλειας έχουν ροπή 138bhp και 340nm, ενώ η έκδοση topping της εμβέλειας έχει 163bhp και 370Nm ροπής. Η έναρξη/διακοπή είναι συμβατική σε όλη την περιοχή.
• Τα καλύτερα μεγάλα φορτηγά πάνελ για να φτάσουν το 2019
Ενώ η Peugeot επιβεβαίωσε ότι έρχεται μια ηλεκτρική έκδοση, δεν έχουν περιγραφεί τεχνικές προδιαγραφές, αλλά θα μοιραστεί τις βάσεις του με την ηλεκτρική έκδοση του νέου Vauxhall Vivaro και μια πρόσφατα facelifted, All-Electric Version του Citroen Relay , η οποία ισχυρίζεται μέγιστη κλίμακα 169 μίλια σύμφωνα με τους παλιούς κανόνες NEDC.
Δύο νέα επίπεδα περιποίησης είναι επίσης διαθέσιμα επίσης. Το “Grip” και το “Asphalt”. Ο πρώτος χρησιμοποιεί μια σειρά από πρόσθετο εξοπλισμό που δημιουργήθηκε για να μεταφέρει βαριά φορτία σε σκληρό έδαφος και προσθέτει το σύστημα ελέγχου της Peugeot με έλεγχο λόφου και κάθοδο, ελαστικά όλων των σεζόν, εμπρός και πίσω λάσπης, ενισχυμένη ανάρτηση και τα πάνελ προστασίας κάτω από το σώμα.
Η Peugeot ισχυρίζεται ότι το πακέτο “Asphalt” έχει δημιουργηθεί για επαγγελματίες που ξοδεύουν πολύ χρόνο στα φορτηγά τους. Προσθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών άνεσης και ασφάλειας, όπως δορυφορική πλοήγηση, κλιματισμό, υποδοχή φόρτισης USB, κάτοχος smartphone, κάμερα αντιστροφής χρώματος, αισθητήρες στάθμευσης οπίσθιου οχήματος και σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης λωρίδων.
Άλλα εξοπλισμός ασφαλείας που διατίθεται στο νέο μπόξερ περιλαμβάνει παρακολούθηση τυφλών σημείων, ειδοποίηση πίσω κυκλοφορίας (η οποία μπορεί να ανακαλύψει αυτοκίνητα μέχρι 50 μέτρα και στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου κατά την αντιστροφή) και το «Trailer Merge Assist», η οποία προμηθεύει βοήθεια παρακολούθησης τυφλών σημείων, λαμβάνοντας υπόψη Ένα ρυμουλκούμενο που μετράται μεταξύ τριών και εννέα μέτρων.
Αλλού, ο νέος Boxer Peugeot έρχεται τώρα συμβατικός με το λογισμικό Telematics “Peugeot Connect”. Το σύστημα μπορεί να παρακολουθεί την κατανάλωση καυσίμου του φορτηγού, να διατηρήσει τις καρτέλες στο χρονοδιάγραμμα συντήρησης του, να προσφέρει ιδέες για την οδήγηση οικολογίας και να παρακολουθεί τη θέση του φορτηγού σε περίπτωση κλοπής.

Τώρα διαβάστε την αναθεώρησή μας για τον εξερχόμενο μπόξερ Peugeot. Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *