Η Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept ξεκίνησε

Η Hyundai παρουσίασε μια νέα ιδέα υβριδικού SUV στο 2019 LA Motor Show, το οποίο προεπισκόπηση της επερχόμενης αντικατάστασης της εταιρείας για το Tucson. Ονομάζεται The Vision T, είναι το τρίτο όχημα που έχει ξεκινήσει η κορεατική Marque φέτος, μετά από το ηλεκτρικό SUV του Hyundai 45 από το αυτοκινητιστικό show της Φρανκφούρτης και το λεωφορείο 400BHP IMAX N Drift.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Hyundai Tucson πρόκειται να αντικατασταθεί το 2021. Έχουμε ήδη κατασκοπεύσει τα μουλάρια ανάπτυξης για το νέο SUV που υποβάλλονται σε δοκιμές-και αυτή η ιδέα χαρακτηρίζει εξαιρετικά παρόμοιο στυλ front-end, που μοιράζεται το ίδιο τραπεζοειδές μάσκα καλοριφέρ, το ίδιο σχέδιο διαχωρισμού, Παρόμοιοι τριγωνικοί προβολείς και ένα ζευγάρι σχεδόν ταυτόσημων αγωγών αέρα εκατέρωθεν του προφυλακτήρα.
• Νέες δοκιμές Hyundai Tucson Spied
Η έννοια του Hyundai Vision T μετρά μήκους 4,610 mm, πλάτος 2,014 mm και ύψος 1.704mm. Έτσι, αν η επερχόμενη αντικατάσταση Tucson διατηρήσει αυτές τις μετρήσεις, θα είναι οριακά μακρύτερη, στενότερη και ψηλότερη από την αυτοκινητοβιομηχανία του.
28

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού της Concept του Vision T περιλαμβάνουν ένα πτερύγιο υποδοχής φορτίου, μια οπίσθια φωτεινή ράβδο πλήρους πλάτους και ένα ζευγάρι κρυμμένων φακών προβολής LED, τα οποία μοιράζονται την ίδια υφή και μοτίβο με τη μάσκα του καλοριφέρ-και που φαίνονται εξαφανίστε στον προφυλακτήρα όταν δεν χρησιμοποιείτε.
Η μπροστινή μάσκα της έννοιας είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα σύνολο ενεργών πτερυγίων, παρόμοια με εκείνα που βρίσκονται στο Aston Martin DBS GT Zagato, το οποίο μπορεί να ανοίξει αυτόματα όταν ο κινητήρας καύσης απαιτεί ψύξη. Μόλις πέσει η θερμοκρασία του κινητήρα, τα πτερύγια κλείνουν και πάλι για να μεγιστοποιήσουν την αεροδυναμική απόδοση και την οικονομία καυσίμου.
Η Hyundai δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τυχόν λεπτομέρειες σχετικά με τις βάσεις ή τον κινητήρα του Vision T. Ωστόσο, δεδομένου του μεγέθους, του στυλ και του ονόματος της έννοιας, αναμένουμε ότι θα βασίζεται σε μια ενημερωμένη έκδοση της τρέχουσας πλατφόρμας του Tucson και τροφοδοτείται από μια επανασχεδιασμένη έκδοση της τετρακύλινης μονάδας PHEV 139BHP 1,6 λίτρων που ανυψώθηκε από το τρέχον Ioniq.
Τι κάνετε για τη νέα ιδέα του Hyundai Vision T; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *