«Μια νέα εποχή για τη Formula One είναι ευπρόσδεκτη νέα για τα αυτοκίνητα και τους οπαδούς των φορτηγών

, η Formula One βρίσκεται σε ένα περίεργο περιβάλλον αργά. Ενώ πολλοί συμπεριλήφθηκαν κατέληξαν να είναι εξαιρετικά πλούσιοι, το ίδιο το θέαμα έχει μειωθεί σταθερά σε έκκληση. Ο πρώτος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον τελευταίο. Με τα τεράστια χρηματικά ποσά που παράγονται, υπήρξε λίγο όρεξη για αλλαγή.
Τώρα, όμως, με την F1 υπό τη νέα διοίκηση με τη μορφή των ελευθεριών, βρίσκεται στο χείλος μιας ενδιαφέρουσας νέας εποχής. Εκτός από τους οπαδούς των αυτοκινήτων και των φορτηγών, πιστεύω ότι είμαστε όλοι δικαίωμα να είμαστε ενθουσιασμένοι.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Τη προστασία TOPS ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δεδομένου ότι ρωτάμε τι θέλουν οι οπαδοί της F1
Μια δημοσκόπηση στον ιστότοπο Auto Reveal την περασμένη εβδομάδα παρείχε μια δείκτη κατάργησης των περιοχών που πιστεύετε ότι πρέπει να βελτιωθεί. Για αρχάριους, οι αγώνες πρέπει να είναι πιο ανταγωνιστικοί, καθώς και είναι προφανές ότι μια πιο δίκαιη κατανομή των εσόδων θα βοηθούσε να διευκολύνει αυτό. Για το μακρύ F1 έχει χωριστεί μεταξύ των ατόμων καθώς και των-nots, καθώς και ο χώρος φαίνεται να διευρύνεται.
Η επιστροφή όλων των φυλών στην τηλεόραση ελεύθερου προς τον αέρα θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτη. Ως πελάτης του Sky είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας της κάλυψης του, ωστόσο η μεγιστοποίηση του μελλοντικού κοινού είναι σίγουρα η καλύτερη μέθοδος για να εξασφαλίσει τη συνάφεια της F1 στο μέλλον. Η πυγμαχία, η οποία προσέφερε το πνεύμα του να πληρώσει την τηλεόραση καθώς και να βιώσει τις συνέπειες με το μειωμένο δημόσιο συμφέρον, είναι μια ιδιαίτερα βασική προειδοποιητική ιστορία.
Αν δεχτούμε, όπως πιστεύω ότι πρέπει, ότι το F1 είναι τώρα ένα προϊόν “Made for TV”, εγώ για κάποιον θα ήθελα να δούμε περισσότερους αγώνες νυχτερινών. Το θεαματικό υλικό από τη Σιγκαπούρη είναι πάντα ένα ετήσιο επίκεντρο.
Και ίσως οι δρομείς να έχουν μεγαλύτερη σημασία για τα οδικά αυτοκίνητα; Είναι μάλλον ειρωνικό ότι καθώς η F1 έχει περισσότερη υψηλής τεχνολογίας, οι αγώνες κατέληξαν να είναι προοδευτικά προβλέψιμοι. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να δούμε το Grands Prix να αποφασίσει για την πίστα, όχι από τους boffins υπολογιστών στο γκαράζ;
Είμαι βέβαιος ότι έχετε πολλές περισσότερες προτάσεις, ωστόσο οι τροποποιήσεις είναι αποθηκευμένες, ένα πράγμα είναι σαφές. Πρόκειται για μια καθυστερημένη ευκαιρία για το άθλημα να ανακαλύψει τον εαυτό του, καθώς και δεν πρέπει να σπαταληθεί.
Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται να τροποποιήσετε τη Formula One; Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *