Όλα τα νέα Vauxhalls θα είναι ηλεκτρικά από το 2028

Το Vauxhall θα πουλήσει μόνο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπαταρίας από το 2028. Η μάρκα σχεδιάζει να αλλάξει ολόκληρη τη σειρά προϊόντων της στην τεχνολογία μηδενικών εκπομπών επτά χρόνια μπροστά από την προθεσμία της κυβέρνησης για να τελειώσει Οι πωλήσεις μοντέλων καύσης και υβριδικών κινητήρων.
Οι ειδήσεις ακολουθεί την ανακοίνωση της 1ης Μαρτίου ότι η μητρική εταιρεία της Vauxhall, ο όμιλος Stellantis, θα πωλούσε μόνο πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη μέχρι το 2026, στο πλαίσιο της στρατηγικής Dare 2030. Αυτό δημιουργείται για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα του κατασκευαστικού γιγαντιαίου κατά 50 %.

Vauxhall Corsa-e Review

Τα δημοφιλή μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Vauxhall Crossland, Vauxhall Insignia και Vauxhall Astra Sports Tourer, θα αποκτήσουν πλήρως ηλεκτρικούς κινητήρες. Θα ενωθούν επίσης με την επιστροφή manta nameplate από το 2025, η οποία είναι πιθανό να εμφανιστεί σε ένα κομψό SUV.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο κατασκευαστής της Stellantis δήλωσε σε δήλωσή του ότι ο Vauxhall είναι “σε αποστολή να ηλεκτροποιήσει τη Βρετανία και την προμήθεια αυτοκινήτων που ικανοποιούν τέλεια τις ανάγκες των αυτοκινητιστών”. Ανακοίνωσε επίσης ότι τα μοντέλα της EV θα προσφέρουν ένα εύρος οδήγησης μεταξύ 310 και 497 μιλίων, ενώ η ταχεία φόρτιση θα ήταν “καλύτερη στην κατηγορία” με τη δυνατότητα να προσθέτει 20 μίλια από την περιοχή ανά λεπτό.
Η Vauxhall πωλεί επί του παρόντος πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα, όπως το Corsa-e Supermini, το crossover Mokka-e The Combo-E Life και η ζωή Vivar-e, ενώ είναι επικείμενη σε ένα ηλεκτρικό hatchback της μπαταρίας Vauxhall Astra-e. Η τρέχουσα ανακοίνωση υποδεικνύει ότι η Astra που έχει υποστεί καύση, τόσο στο Hatchback όσο και στο Sports Tourer, και στο SUV Grandland με το Plug-in Hybrid-E του Vauxhall, θα καταργηθεί σταδιακά πριν από την προθεσμία.
Τώρα διαβάστε όλες τις τρέχουσες ειδήσεις σχετικά με τα σχέδια του Stellantis για να πάνε όλα τα ηλεκτρικά στην Ευρώπη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *