Περισσότεροι σοφοί περιοχές ιερών αυτοκινητοδρόμων που πρέπει να αναπτυχθούν

Η συχνότητα των περιοχών των καταστημάτων αυτοκινητοδρόμων – αφιερωμένα laybys για τα καταστροφικά αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιήσουν σε αυτοκινητόδρομους χωρίς καμία δύσκολη ανάληψη – θα αυξηθεί, έχει ανακοινωθεί.
Οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας, η κυβερνητική επιχείρηση υπεύθυνη για τη λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων της χώρας καθώς και για τους μεγάλους δρόμους, θα αναπτύξουν μελλοντικές περιοχές ιερών κάθε μίλι “όπου είναι εφικτό”, αντί για κάθε 1,5 μίλια. Θα δημιουργήσει επίσης πολύ περισσότερες περιοχές ιερού σε μέρη “με τα μεγαλύτερα επίπεδα προοπτικών στάσεων σε απευθείας σύνδεση λωρίδων”.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η κυβέρνηση £ 1 εκατ.
Οι Laybys θα ολοκληρωθούν σε πορτοκαλί “όπου χρειάζεται” για να τους καταστήσουν πολύ πιο ορατές στους οδηγούς, παρατείνοντας ένα δοκιμαστικό σχέδιο για το M3 στο Surrey.
Οι έξυπνοι αυτοκινητόδρομοι, επίσης, κατανοούσαν ως αυτοκινητόδρομους που τρέχουν σε όλη τη λωρίδα, βλέπουν τη δύσκολη ανάληψη της αναθεώρησης ως πρόσθετη λωρίδα αυτοκινητοδρόμων-είτε μόνιμα είτε όταν χρειάζεται κατά τη διάρκεια των κορυφαίων χρόνων.
Σε επιστολή που αποστέλλεται στην Επιτροπή Επιλογής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγγλίας, Jim O ‘Sullivan, δήλωσε ότι οι αυτοκινητόδρομοι που εκτελούνται από τον αυτοκινητόδρομο παρέχουν “συγκρίσιμα επίπεδα ασφάλειας με συμβατικούς αυτοκινητόδρομους” Πολύ πιο επιβλαβές από τους συμβατικούς αυτοκινητόδρομους.
Περαιτέρω βήματα ασφαλείας για τους σοφούς αυτοκινητόδρομους περιλαμβάνουν ένα σύστημα ανίχνευσης αυτοκινήτων που σταματάει, λόγω της εκτέλεσης φέτος, συμμορφώνεται με δοκιμές στο M25. Οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας δήλωσαν επίσης ότι είχαν μειωθεί “μη συμμόρφωση με τα σήματα Red-X” σε περίπου οκτώ τοις εκατό, υποδηλώνοντας ότι ένας σημαντικός αριθμός αυτοκινητιστών εξακολουθεί να οδηγεί σε λωρίδες κλειστού αυτοκινητόδρομου. Αυτό το αδίκημα είναι πιθανό να φέρει πρόστιμα καθώς και σημεία χρέωσης το 2018.
Οι περιοχές πορτοκαλί ιερού δοκιμάστηκαν
Ο πρώτος κόλπος High-Viz εκτέθηκε στο M3 κοντά στο Camberley στο Surrey το 2017. Τότε, οι αυτοκινητόδρομοι της Αγγλίας δήλωσαν ότι πολύ περισσότερες περιοχές ιερών θα ζωγραφιστούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εάν η δοκιμή ήταν επιτυχής.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *