Η κυβέρνηση επενδύει £ 10 εκατομμύρια σε ψηφιακή τεχνολογία για να νικήσει τις Jams Roadwork

Η κυβέρνηση επενδύει μέχρι £ 10 εκατομμύρια σε μια νέα ψηφιακή υπηρεσία που θα επιτρέψει στους Chauffeurs να σχεδιάσουν καλύτερα τα ταξίδια τους γύρω από τα roadworks.
Ο διαχειριστής του δρόμου θα είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία, προσφέροντας εφαρμογές όπως οι Χάρτες Google και Waze με δεδομένα κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς τους να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την καθοδήγηση της διαδρομής τους. Το τμήμα για τη μεταφορά αναφέρει ότι θα μπορούσαν να δημιουργηθούν νέες εφαρμογές για να αξιοποιήσουν τη βέλτιστη χρήση της υπηρεσίας, ενώ οι χρήστες του δρόμου θα μπορούσαν επίσης να λάβουν ειδοποιήσεις ώθησης, αποφεύγοντάς τους να τους παγιδευτούν σε οδικές εργασίες. Ο μέσος οδηγός του Ηνωμένου Βασιλείου ξοδεύει σήμερα 32 ώρες το χρόνο κολλημένο σε κυκλοφοριακές συμφόρησης.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Οδηγός αναθεώρησης και χρήσης Android Car Review
Το Τμήμα Carry αναφέρει ότι το σημερινό σύστημα που χρησιμοποιούνται από εταιρείες κοινής ωφέλειας και τοπικές αρχές για την προειδοποίηση των οδηγών για την κυκλοφορία που σχετίζεται με την οδική εργασία είναι “δαπανηρή και αναποτελεσματική”. Το νέο σύστημα θα επιτρέψει στα 2,5 εκατομμύρια οδικά έργα που πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο να καταγράφονται με ακρίβεια.
Η Google που ανήκει στο Google Waze χρησιμοποιεί σήμερα αναφορές εκδηλώσεων που δημιουργούν οδηγούς για να ενημερώσουν άλλους οδηγούς για τις καθυστερήσεις κυκλοφορίας, ενώ οι χάρτες Google αντλούν δεδομένα από τοποθεσίες κινητών τηλεφώνων για να υπολογίσουν τη ροή της κυκλοφορίας και να βοηθήσουν τον προγραμματισμό των δρομολογίων.
Σχολιάζοντας τον διευθυντή του δρόμου, ο υπουργός δρόμων Jesse Norman δήλωσε: “Τα οδικά έργα μπορούν τυπικά να επιβαρύνουν τους αυτοκινητιστές, ειδικά όταν προκαλούν συγκρούσεις σε πολυάσχολες περιόδους και καθυστέρησης.
• Καλύτερες εφαρμογές SAT-NAV 2018
Θέλουμε να μειώσουμε αυτή τη διαταραχή και την καθυστέρηση και ο διαχειριστής του δρόμου είναι μόνο μία από τις πολλές ενέργειες που λαμβάνουμε έτσι ώστε οι τοπικές αρχές και οι εταιρείες κοινής ωφέλειας να μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα και να διαχειριστούν τις οδικές εργασίες τους “. Ο Norman πρόσθεσε: “Τα δεδομένα που άνοιξαν από αυτή τη νέα ψηφιακή υπηρεσία θα έπρεπε να επιτρέψουν στους αυτοκινητιστές να σχεδιάσουν καλύτερα τα ταξίδια τους, ώστε να μπορούν να αποφύγουν έργα και να φτάσουν στους προορισμούς τους πολύ πιο εύκολα”.
Θα επιλύσουν πολύ πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις καθυστερήσεις κυκλοφορίας που προκαλούνται από το Roadworks; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *