Το κλείσιμο DVLA για να καταστήσει τα φορολογικά αυτοκίνητα αδύνατα αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο ιστότοπος DVLA και το τηλεφωνικό κέντρο θα κλείσουν για αναβάθμιση συστημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο, ενδεχομένως προκαλώντας προβλήματα για οποιονδήποτε να αγοράζει ένα χρησιμοποιημένο αυτοκίνητο και ποιος πρέπει να το οδηγήσει στο σπίτι.
Μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από την DVLA την περασμένη Τρίτη αναφέρει ότι πολλές από τις υπηρεσίες της – συμπεριλαμβανομένης της τηλεφωνικής υπηρεσίας 24 ωρών και του τηλεφωνικού κέντρου – δεν θα είναι διαθέσιμες από τις 3μμ την Παρασκευή 17 Αυγούστου μέχρι την επόμενη Δευτέρα το πρωί. Ο ιστότοπος έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στο διαδίκτυο στις 6 το πρωί, αλλά το τηλεφωνικό κέντρο δεν θα αρχίσει να λειτουργεί μέχρι τις 8πμ. Επειδή τα ταχυδρομεία βασίζονται επίσης στον ιστότοπο, δεν θα είστε καν σε θέση να φορολογήσετε το αυτοκίνητό σας μέσω του μετρητή.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Φόρος οδικής VED: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Η ανακοίνωση DVLA περιλαμβάνει μια νομική υπενθύμιση: “Θυμηθείτε, είναι εναντίον του νόμου να οδηγήσετε ένα αφορολόγητο αυτοκίνητο στο δρόμο”, λέει. “Εάν αγοράσετε ένα αυτοκίνητο αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα μπορείτε να το φορολογήσετε μέχρι τις 6 το πρωί τη Δευτέρα. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει. ”
Ενώ πολλοί αυτοκινητιστές πιστεύουν λανθασμένα ότι υπάρχει μια «περίοδος χάριτος» για να φορολογήσετε το αυτοκίνητο σας, αυτό δεν ισχύει εδώ και χρόνια. Σήμερα, κάθε εξαιρετική κατανάλωση αυτοκινήτων που καταβάλλεται από έναν προηγούμενο ιδιοκτήτη ακυρώνεται η στιγμή που μεταφέρεται η ιδιοκτησία. Ο νέος ιδιοκτήτης έχει νομική ευθύνη να πληρώσει το VED πριν από τη νέα του αγορά μετατρέπει έναν τροχό στο δρόμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *