Το Ulez πρέπει να αντικατασταθεί με πιο έξυπνα κίνητρα, η Συνέλευση του Λονδίνου δήλωσε στο

ότι η ζώνη εκφόρτισης London Ultra-Low (ULEZ) είναι ένα “αμβλύ όργανο” που πρέπει να αντικατασταθεί από πιο έξυπνα κίνητρα που ανταμείβουν τους ανθρώπους για την επιλογή επιλογών μεταφοράς φιλικών προς το περιβάλλον, Ένας επαγγελματίας μόλυνσης αέρα έχει πει στη Συνέλευση του Λονδίνου.
Ο Simon Birkett, δημιουργός καθώς και διευθυντής του Clean Air στο Λονδίνο, δήλωσε στη Συνέλευση ότι καθώς και η Isabel Dedring – πρώην αναπληρωτής δήμαρχος του Λονδίνου για μεταφορά κάτω Ώρα της ημέρας, όπου βρίσκονται, καθώς και η υψηλή ποιότητα καθώς και η ποσότητα του καυσίμου που καίγονται “.

Το Kingsley Cars and Trucks εισάγει το Ulez απαλλαγμένο Variety Rover Classic

Ο Birkett προτείνει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να περπατούν ή να ποδηλατούν, υποστηρίζοντας ότι τα προγράμματα όπως το Ulez καθώς και το τέλος συμφόρησης είναι “πρωτόγονα” στη μέθοδο που αμοιβούν τους αυτοκινητιστές για την οδήγηση “100 χλοοτάπητες σε μια ζώνη”.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το Δημαρχείο δήλωσε ότι θα ελέγξει την αντικατάσταση των υφιστάμενων ζωνών χρέωσης της πρωτεύουσας μέχρι το 2030, ωστόσο η Mylondon αναφέρει ότι ο Birkett πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει γρηγορότερα.
“Θα ήθελα να πάρω μια δέσμευση από τον δήμαρχο για να εισαγάγει ένα μεγαλύτερο, ισχυρότερο, δίκαιο, πιο έξυπνο σχέδιο. Η έκκληση είναι ότι ίσως πληρώσετε πραγματικά τους ανθρώπους να περπατούν ή να ποδηλατούν », είπε.
Ο Δρ Ian Mudway από το Imperial College του Λονδίνου όχι μόνο αποσπάστηκε από το Birkett καθώς και το σχέδιο του Dedring, ωστόσο, απαιτούσε να διευρυνθεί σε εθνικό επίπεδο.
Μην πιάσετε τη ζώνη αμοιβής συμφόρησης του Λονδίνου με τον χρήσιμο εξηγητή μας εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *