Τα τετράθυρα Mahindra E2O Plus Electric City City και το φορτηγό διδάσκουν

η ινδική αυτοκινητοβιομηχανία Mahindra έκανε το ντεμπούτο του στο Ηνωμένο Βασίλειο με το E2O Electric City Car, καθώς και τώρα ένα τετράθυρο σχέδιο που ονομάζεται E2O Plus είναι στο δρόμο είναι στο δρόμο , όπως φαίνεται σε μια σειρά από εικόνες teaser που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από το αυτοκίνητο και τον κατασκευαστή φορτηγών. Οι τρεις πόρτες είναι προς πώληση τώρα, με τιμή από £ 12.995.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι εικόνες teaser δεν δείχνουν τόσο πολύ, ωστόσο μας παρέχουν μια πρώιμη έννοια για το τι έχει κάνει το πρόσθετο σύνολο των θυρών στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Είναι πιθανό να δαπανήσει από περίπου £ 15.000, με τις πρόσθετες πόρτες να επιτρέπουν τα νοικοκυριά καθώς και άλλους αγοραστές πολύ πιο εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση στα πίσω καθίσματα.
17

Τίποτα δεν γίνεται ακόμη κατανοητό σχετικά με τις λεπτομέρειες του E2O Plus, ωστόσο ο σημερινός σχεδιασμός δύο πόρτας χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα 31kW που δημιουργεί 42bhp καθώς και ροπή 91nm. Αυτό αρκεί για να το αποκτήσουμε όσο η μέγιστη ταχύτητα 63 μίλια / ώρα (10mph πολύ περισσότερο από ένα twizy), με χρόνο 0-25 μίλια / ώρα 4,9 δευτερολέπτων καθώς και χρόνο 0-50mph 18 δευτερολέπτων.
Το E2O πωλείται σήμερα στην Ινδία για λιγότερο από το ήμισυ του κόστους που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε £ 6.000, ωστόσο η Mahindra το έχει αναβαθμίσει συνολικά για πολύ πιο απαιτητικούς βρετανούς αγοραστές. Παίρνει πολύ περισσότερη απόδοση καθώς και εύρος, επιπλέον συσκευές καθώς και αναβάθμιση όσον αφορά την ασφάλεια των ταξιδιωτών. Η τιμή εκκίνησης, η οποία περιλαμβάνει όλη την αγορά της μπαταρίας, είναι μικρότερη η Renault Twizy (£ 18.445).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *