Το Audi R8 LMX αποκάλυψε

Audi επιβεβαίωσε ότι το Supercar R8 θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα φέρει τους προβολείς με λέιζερ σε παραγωγή, χτυπώντας τη BMW στη γροθιά.
Η Audi βαθμολογεί το πραξικόπημα με ένα ειδικό Supercar R8, το όνομα R8 LMX. Είναι το πιο ισχυρό R8 ακόμα, σφετερίζοντας το 542bhp R8 V10 Plus στην κορυφή του δέντρου R8.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το αναβαθμισμένο 562BHP V10 του R8 LMX το εξουσιοδοτεί σε 62 μίλια / ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Άλλες ειδικές ειδικές γραμμές περιλαμβάνουν τα κεραμικά φρένα άνθρακα τυπικού προσαρμογής, ένα σταθερό πίσω σπόιλερ και αεροδυναμικά μπροστινά πτερύγια και το κιβώτιο ταχυτήτων επτά ταχυτήτων της Audi. Το R8 LMX, εκ των οποίων μόλις 99 θα κατασκευαστεί, θα κοστίσει € 210.000 στη Γερμανία (περίπου £ 172.000).
• Ποιο είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο;
Θα κυκλοφορήσει στην πώληση στο ‘Early Summer’ 2014, λίγο μπροστά από το Laser-Light Equped I8 της BMW, το οποίο είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο του 2014. Η BMW πρέπει να εγκατασταθεί για το i8 να είναι το πρώτο ‘Series Production Car’ με Laser Laser Τα φώτα, καθώς το συνολικό του κτίριο δεν είναι περιορισμένο, σε αντίθεση με το R8 LMX.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Audi χρησιμοποίησε το R8 για να αναδείξει την έξυπνη τεχνολογία φωτός. Το R8 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο για την εισαγωγή πλήρους προβολέων LED το 2008 και εισήγαγε επίσης τον προοδευτικό φωτισμό LED στο Facelift το 2012. Η Audi διεκδίκησε επίσης μια σημαντική ανακάλυψη με το σύστημα LED Matrix στο A8 το 2013.
Τα φώτα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν δύο εξαιρετικά φωτεινά οβάλ σημεία που αναζητούν πολύ πέρα ​​από τα συμβατικά LED, αλλά τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται από άλλα αυτοκίνητα για να παρέχουν τεράστιο όραμα χωρίς να επηρεάζουν άλλους χρήστες του δρόμου.
Κάθε ένας από τους προβολείς του R8 LMX έχει διπλάσιο από το φάσμα ενός προβολέα LED σε υψηλή δέσμη – περίπου 600 μέτρα για να είμαστε ακριβείς – χρησιμοποιώντας τέσσερις διόδους λέιζερ υψηλής ισχύος (το i8 χρησιμοποιεί τρία).
Ενώ το R8 LMX δεν θα χρησιμοποιήσει ένα καθαρό φως που τροφοδοτείται με λέιζερ, θα χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό LED και με λέιζερ με υψηλά δοκάρια. Τα λεγόμενα φώτα λέιζερ πραγματικά λάμπουν πίσω προς το αυτοκίνητο και ποτέ δεν διαρρέουν στο δρόμο και χρησιμοποιούνται για να διεγείρουν έναν μετατροπέα φωσφόρου για να δημιουργήσουν μια λαμπρή, λευκή πηγή φωτός.
Η Audi θα δείξει στον κόσμο την τεχνολογία του Laser-Light κατά τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα LE Mans στις 14-15 Ιουνίου, όπου το R18 E-Tron Quattro θα χρησιμοποιήσει παρόμοιους προβολείς με λέιζερ για να ξεπεράσει τα συστήματα πλήρους LED που έχει χρησιμοποιήσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *