Το εντυπωσιακό Citroen C4 Cactus Aventure Concept αποκάλυψε

Αυτή είναι η Citroen C4 Cactus Aventure Concept. Είναι μια εντυπωσιακή, εμπνευσμένη από το δρόμο ερμηνεία του πρόσφατα αποκάλυψε C4 Cactus και έχει μόλις κάνει το ντεμπούτο του στο Standing Motor Show της Γενεύης παράλληλα με το πρότυπο μοντέλο στο οποίο βασίζεται.
Οι αλλαγές για αυτή τη νέα ιδέα περιλαμβάνουν αυξημένη ανάρτηση και εκτεταμένες καμάρες τροχών, οι οποίες θα βοηθήσουν στην προσαρμογή των ογκώδους ελαστικών εκτός δρόμου. Η Citroen έδωσε επίσης την έννοια του Aventure ένα μεταλλικό bullbar στο μέτωπο, που καλύπτεται από προστατευτική επένδυση. Έχει επίσης προστεθεί ένα εξειδικευμένο πλαίσιο οροφής με ενσωματωμένους προβολείς.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Εάν η προσθήκη όλων των καλούδια εκτός δρόμου δεν ήταν αρκετή, η Citroen έχει επίσης διακοσμήσει την έννοια του Aventure σε ένα εντυπωσιακό λευκό και κίτρινο paintjob, με τα αντίστοιχα decals καμουφλάζ.
Ωστόσο, η έννοια είναι πιθανό να παραμείνει ακριβώς αυτό – δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η έννοια του Aventure θα τεθεί σε παραγωγή.
Ωστόσο, ο τυπικός C4 Cactus θα φτάσει σε εκθεσιακούς χώρους. Το μοντέλο έχει θέσει το θέμα για τα μελλοντικά C-Line Citroens, τα οποία θα προσφέρουν ενισχυμένο χώρο και πρακτικότητα, αλλά με ουσιαστικά ελαχιστοποιημένο κόστος λειτουργίας χάρη στη δημιουργική συσκευασία και τη μείωση του βάρους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *