Η Renault-Nissan-Mitsubishi ενώνει την Google για τη δημιουργία νέων συστημάτων ψυχαγωγίας αυτοκινήτων

Η Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance ανακοίνωσε μια δέσμη με την τεχνολογία Google για να αναπτύξει τα έξυπνα συστήματα ψυχαγωγίας της επόμενης γενιάς-σε ένα πρόγραμμα Αυτό έχει προγραμματιστεί για ανάπτυξη σε αυτοκίνητα από το 2021.
Η ρύθμιση που βασίζεται στο Android θα παρέχει “έξυπνη ψυχαγωγία και εφαρμογές που επικεντρώνονται στον πελάτη σε πολλαπλά μοντέλα και μάρκες”. Θα ενσωματώσει την πλοήγηση με τη μορφή των Χαρτών Google, καθώς και την πρόσβαση σε μια σουίτα εφαρμογών τρίτων στο Google Play Store. Ο Βοηθός Google θα περιλαμβάνει επίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τις λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσω της αναγνώρισης φωνής.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Οδηγός αναθεώρησης και οδηγός χρήσης της Apple CarPlay
Κάθε ένας από τους τρεις πυλώνες της αυτοκινητοβιομηχανίας θα χρησιμοποιήσει το ίδιο βασικό σύστημα, επαναπροσδιορίστηκε για να προσφέρει ένα ειδικό περιβάλλον χρήστη. Αυτό δείχνει ότι ενώ η δομή λειτουργίας θα παραμείνει παρόμοια, τα γραφικά, οι γραμματοσειρές και η δομή μενού σε μια Renault μπορεί να διαφέρουν από εκείνα σε μια Nissan ή Mitsubishi.
Τα συστήματα θα περιλαμβάνουν επίσης το Alliance Intelligent Cloud, χρησιμοποιώντας ασφαλή συνδεσιμότητα και ενημερώσεις over-the-air. Η Renault-Nissan-Mitsubishi ισχυρίζεται ότι θα είναι ένα από τα “πιο έξυπνα συστήματα στην αγορά”. Επιμένει επίσης ότι η ρύθμιση θα παραμείνει συμβατή με άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως το Apple iOS.
Ο Hadi Zablit, ανώτερος αντιπρόεδρος της ανάπτυξης υπηρεσιών στο Renault-Nissan-Mitsubishi, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Google θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες των πλούσιων χρήστη των αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμες μόνο μόνο εκτός του οχήματος.
• Android Auto: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
“Δημιουργούμε ισχυρές συνδεδεμένες και απρόσκοπτες εμπειρίες επί του σκάφους/εκτός σκάφους στα αυτοκίνητά μας, εκτός από τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών και των υπηρεσιών Google που έχουν συνηθίσει πολλοί χρήστες”.
Η ανακοίνωση συμπίπτει με την πρώτη επέτειο του σχεδίου «μεσοπρόθεσμου» της συμμαχίας, το οποίο στοχεύει σε 14 εκατομμύρια μονάδες (από 10,6 εκατομμύρια το 2017) ετησίως μέχρι το τέλος του 2022. Το σχέδιο περιλαμβάνει την έναρξη 12 νέων οχημάτων μηδενικών εκπομπών .
Μπορεί η Συμμαχία να ρυθμίσει το πρότυπο για την ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο με τη βοήθεια της Google; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *