Σχέδια καθισμάτων υψηλής απόδοσης Cupra Electric Vehicles

καθίσματα θα δημιουργήσουν ηλεκτρικές εκδόσεις των μοντέλων Cupra υψηλής απόδοσης, αποκάλυψαν επιχειρηματίες.
Το Leon Cupra είναι σήμερα ο μόνος σχεδιασμός στο πλαίσιο της σειράς επιδόσεων του Seat, ωστόσο ένα νέο Ateca Cupra θα συμμετάσχει στην ποικιλία το επόμενο έτος. Το Hot ATECA θα είναι τετράτροχο δίσκο, καθώς και θα χρησιμοποιήσει μια έκδοση του κινητήρα TFSI 2,0 λίτρων του Seat που δημιουργεί πάνω από 300bhp.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα καυτά hatchbacks για αγορά τώρα
Μιλώντας στην έκθεση του νέου καθίσματος Arona, ο Matthias Rabe, διευθυντής Ε & Α του Seat δήλωσε στο Car Express: “Το Cupra είναι εξαιρετικά απαραίτητο για εμάς.
“Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν εξαιρετική απόδοση καθώς και επιτάχυνση – CUPRA καθώς και η ηλεκτροδότηση δεν είναι μια αντίφαση”.
Έχουμε ήδη ανακαλύψει ότι η μάρκα της ομάδας VW της Seat, η Skoda σχεδιάζει ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει επαληθεύσει ότι θα πάρει τις προσπάθειές της EV κάτω από μια διαδρομή υψηλής απόδοσης.
• αποκάλυψε το νέο ηλεκτρικό κάθισμα MII
Το κάθισμα θα παρουσιάσει το πρώτο της αφοσιωμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2019 στη νέα αρχιτεκτονική MEB του ομίλου VW. Η Rabe επαλήθευσε ότι η μάρκα στοχεύει σε μια ηλεκτρική ποικιλία περίπου 500 χιλιομέτρων (310 μίλια) καθώς και ότι το EV θα ήταν το μόνο αυτοκίνητο που θα χρειαζόταν ένα σπίτι.
• Το κάθισμα εκθέτει σχέδια για έξι νέα σχέδια μέχρι το 2020
Το κάθισμα θα δημιουργήσει επίσης υβριδικές και plug-in εκδόσεις των μελλοντικών μοντέλων του. Ο Rabe πρόσθεσε: “Βλέπουμε πολύ πιο προοπτική για 100% εντελώς ηλεκτρικό όχημα, ωστόσο, για ομοίως βλέπουμε βελτιώσεις για αυτοκίνητα μηχανών καύσης καθώς και προοπτική για υβριδισμό καθώς και υβριδικό plugin σε υπάρχοντα οχήματα”.
Τι πιστεύετε για τα σχέδια του SEAT για γρήγορες EV; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *