Το νέο 2022 Mercedes-AMG SL αποκάλυψε ως επανεκκίνηση του φημισμένου σπορ αυτοκινήτου

, η Mercedes έχει ξεκινήσει να δείξει ότι μπορείτε να δώσετε εντολή σε ένα παλιό κυνικό νέο κόλπο με λίγη πρόσθετη βοήθεια από την AMG. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα: το νέο Mercedes-AMG SL, το οποίο φτάνει στο Affalterbach από την πτέρυγα απόδοσης της μάρκας, “συνδυάζοντας τα σπορ αυτοκίνητα και τη δυναμική οδήγησης της AMG με την άνεση και την πολυτελή έκκληση της Mercedes”, σύμφωνα με την AMG Boss Philipp Schiemer.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Λιγότερο από το ένα τοις εκατό των αυτοκινήτων που πωλήθηκαν από τη Mercedes σε όλο τον κόσμο ήταν σπορ αυτοκίνητα το 2020, αντιπροσωπεύοντας 17.800 συνολικά πωλήσεις πολύ περισσότερο από δύο εκατομμύρια. Ίσως, λοιπόν, είναι μια έκπληξη να δούμε ότι η SL έχει δοθεί μια νέα μίσθωση ζωής όταν ο μικρότερος αδελφός της SLC έχει εκτοξευθεί. Αλλά η Mercedes και η AMG επέστρεψαν στο σχέδιο με αυτό το νέο μοντέλο, το οποίο θέλει να τοποθετηθεί ως πιο σπορ που παρέχει πολύ περισσότερο σύμφωνα με το αρχικό 300 SL του 1954.

Νέα αναθεώρηση της Mercedes SL Ride

Για να επιτευχθεί αυτό, η AMG έχει αναπτύξει μια εντελώς νέα πλατφόρμα για το SL που ονομάζεται Modular Sports Architecture (MSA), η οποία θα μοιραστεί τουλάχιστον με την επόμενη γενιά AMG GT, ενώ έχουν εισαχθεί αρκετές βασικές αλλαγές στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου, έχουν εισαχθεί, για να το επανατοποθετήσετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *