Η New Kia Rio Pulse Special Edition έρχεται με τη δωρεάν ασφάλιση ενός έτους

μια νέα ειδική έκδοση Kia Rio έχει προσγειωθεί με τη μορφή του Rio Pulse – μια νέα αθλητική εμφάνιση για το supermini της κορεατικής επιχείρησης.
Παρέχει στη σύνθεση μεταξύ των αυτοκινήτων βαθμού 2 μέσου-Spec και των μοντέλων βαθμού 3. προς πώληση τώρα και τιμολογείται από £ 14.595, εκείνοι που παίρνουν ένα πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου παίρνουν ένα χρόνο δωρεάν ασφάλιση που συνδέεται επίσης.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα superminis προς πώληση τώρα
Ο παλμός του Ρίο είναι ξεχωριστός από τις κανονικές εκδόσεις του αυτοκινήτου, εντυπωσιάζοντας τα κόκκινα εξωτερικά σημεία. Η στέγη είναι βαμμένη κόκκινη, όπως και οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος, τα καλύμματα καθρέφτη και τα πλευρικά φούστα. Δύο κύριες επιλογές χρώματος βαφής είναι διαθέσιμες – λευκό ή μαύρο.
Ως στάνταρ, βόλτες σε ένα σύνολο ζάντων αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ τα πίσω παράθυρα και τα πίσω παράθυρα επιβατών είναι επίσης χρωματισμένα.
Το θέμα Red-Highlights συνεχίζεται στην καμπίνα-ο παλμός του Ρίο διαθέτει μαύρη και κόκκινη τεχνητή δερμάτινη ταπετσαρία, με τεχνητά κόκκινα δερμάτινα ένθετα. Εν τω μεταξύ, η περιτονία του ταμπλό τελειώνει με κόκκινο μεταλλικό χρώμα.
Από την άποψη της τεχνολογίας και του εξοπλισμού, ένα σύστημα ψυχαγωγίας με έγχρωμη οθόνη πέντε ιντσών περιλαμβάνεται ως στάνταρ και συνδέεται με ραδιόφωνο DAB, συνδεσιμότητα Bluetooth και σημεία USB-πολύ περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στο πίσω μέρος. Ένα CAM αναστροφής συνδέεται με την οθόνη και ο αυτοκινητιστής επωφελείται από την προσθήκη οθόνης 3,5 ιντσών ενσωματωμένη στον πίνακα οργάνων. Περιλαμβάνεται επίσης μια ρύθμιση ήχου έξι ηχείων.
Κάτω από το καπό, ο παλμός του Ρίο παίρνει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,25 λίτρων που αναπτύσσει 83bhp και ροπή 121Nm. Στέλνει μονάδα δίσκου στο μπροστινό-τροχό μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων, επιτρέποντας 0-60mph σε 12,5 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 107 μίλια / ώρα. Όσον αφορά την οικονομία καυσίμου, η KIA ισχυρίζεται 58,8mpg με εκπομπές CO2 109g/km.
Είναι το Kia Rio το supermini σας pick, ή κάνει κάτι άλλο να σας φανταχτεί; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *