Η Geneva Motor Show 2019: Ειδήσεις Round-Up και όλα τα αυτοκίνητα

Η κινητική έκθεση της Γενεύης λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στο παγκόσμιο κύκλωμα εκπομπής αυτοκινήτων. Η φετινή εκδήλωση ξεκίνησε ως τυπική με μια σειρά από νέες εκτοξεύσεις μοντέλων και τα πιο πρόσφατα αυτοκίνητα Concept και έχουμε τα κορυφαία σημεία εδώ στο γύρο της Geneva Motor Show.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η ομάδα Car Express βρίσκεται στην Ελβετία En Masse για να σας πάρει τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, εικόνες και βίντεο στρογγυλοποιήσεις της εκπομπής της Γενεύης του 2019 και έχουμε πάρει συνέντευξη από τους ανθρώπους που έχουν σημασία για να μάθουμε για τα νέα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στην οθόνη, καθώς και Λαμβάνοντας μια ματιά στην κατάσταση της παγκόσμιας νέας αγοράς αυτοκινήτων το 2019. Παρακάτω είναι όλη η κάλυψή μας από την παράσταση σε ένα μέρος.
• Καλύτερα αυτοκίνητα του 2019 Geneva Motor Show
Έχουμε επισημάνει τις πιο ουσιαστικές εκτοξεύσεις αυτοκινήτων από το 2019 Geneva International Show, καθώς και προσφέροντας μια πλήρη κατάρτιση A-Z των παραγωγών που συμμετείχαν και τι ακριβώς είχαν στην οθόνη.
Έχουμε επίσης επιλέξει τις επιλογές μας από την παράσταση, από τους βασικούς νεοφερμένους μαζικής αγοράς, μέχρι το καλύτερο από τα αυτοκίνητα της ιδέας, και έχουμε επίσης μια ματιά στα μοντέλα εξειδικευμένων από τους σκοτεινούς παραγωγούς που συμπληρώνουν το υπόλοιπο Οι αίθουσες εμφάνισης της Γενεύης. Έχουμε μια γκαλερί εικόνων που περιλαμβάνουν εικόνες των βασικών αυτοκινήτων στην εκπομπή, ενώ τα βίντεό μας δίνουν μια γεύση από αυτό που μπορούμε να περιμένουμε όταν τα αστέρια της εκπομπής χτύπησαν τους δρόμους στο Ηνωμένο Βασίλειο τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *