Το Lexus CT 200H 2014 αποκάλυψε

Το Facelifted Lexus CT 200H έχει αποκαλυφθεί και διαθέτει τη νέα μάσκα της εταιρείας, βελτιωμένη άνεση, μια νέα διεπαφή πολυμέσων και βελτιωμένες εκπομπές. Το νέο Lexus CT 200H θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2014 από περίπου £ 22.000.
Μπροστά διαθέτει το νέο σχέδιο Grille της ατράκτου Lexus, ενώ τα αυτοκίνητα F-sport έχουν αποτέλεσμα πλέγματος. Υπάρχουν αναθεωρημένα περιβάλλοντα ομίχλης, ενώ πλήρεις προβολείς LED είναι διαθέσιμοι σε ορισμένα μοντέλα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Review Lexus CT 200H
Έχουν εισαχθεί νέα σχέδια τροχών αλουμινίου 10 και 17 ιντσών, ενώ βρίσκονται στο πίσω μέρος τα περιβλήματα ανακλαστήρων σχήματος L και το μαύρο κατώτερο κεντρικό τμήμα δίνουν στο αυτοκίνητο μια στάση καταλήψεων στο δρόμο.
Υπάρχει επίσης ένα Ariel του Shark-Fin για πρώτη φορά που βελτιώνει την αεροδυναμική και δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί όταν χρησιμοποιείτε ένα μηχανικό πλύσιμο αυτοκινήτων.
Το εσωτερικό του CT 200H έχει επίσης ανανεωθεί. Υπάρχει ένα νέο τιμόνι που ταιριάζει με αυτό στο IS, και μέρος δερμάτινων εργαλείων.
Μια νέα οθόνη TFT 4,2 ιντσών είναι διαθέσιμη και για το Binnacle Instrument. Αυτό μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα πολυμέσων και να ελεγχθεί μέσω κουμπιών στο τιμόνι.
Στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, η κύρια οθόνη στην παύλα είναι τώρα ένας σταθερός τύπος δισκίου, αν και τα ιαπωνικά μοντέλα διατηρούν την αναδυόμενη έκδοση του παλιού CT 200H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *