Το New Gordon Murray All-Electric SUV Plans αποκάλυψε

Ο Gordon Murray αναπτύσσει ένα μικρό έργο SUV που θα παρουσιάσει την πρόσφατα επιβεβαιωμένη αρχιτεκτονική ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας του-και πυροβολούν τα τόξα των συμβατικών κατασκευαστών σε βάρος, μέγεθος και συσκευασία .
Η πρώην ομάδα σχεδιαστών της F1 της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε μια νέα επένδυση ύψους £ 300 εκατομμυρίων που θα του επιτρέψει να σχηματίσει ένα νέο τμήμα, Gordon Murray Electronics. Αυτή η off-shoot θα συνεργαστεί με τους βασικούς εταίρους για να αναπτύξει μια αρχιτεκτονική ηλεκτρικών οχημάτων που θα είναι διαθέσιμη σε πιθανούς δικαιοδόχους, σε συνδυασμό με τη διαδικασία κατασκευής της Murray’s Istream.

Νέο 2022 Ferrari Purosangue SUV που παρουσιάζεται στην επίσημη φωτογραφία του teaser

Αναπτύσσοντας αυτό που ονομάζει “SUV City”, μαζί με ένα συνοδευτικό φορτηγό παράδοσης που θα μοιραστεί το μεγαλύτερο μέρος του υλικού του, ο Murray ελπίζει να προσελκύσει εταιρείες που θέλουν να χτίσουν μικρούς στόλους ή γρήγορα να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση ηλεκτρικών οχημάτων.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Auto Express κατανοεί ότι το έργο θα ξεκινήσει μόνο σοβαρά τις επόμενες εβδομάδες και δεν είναι πιθανό να αποφέρει καρπούς μέχρι το τέλος του 2023. Αλλά ο Murray λέει ότι «έχει κάνει πολλά ιδρύματα τους τελευταίους τρεις ή τέσσερις μήνες» Και πολλοί από τους βασικούς στόχους έχουν ήδη καθιερωθεί.
Το μικρό SUV του Murray θα έχει μήκος λιγότερο από τέσσερα μέτρα – τόσο πιο συμπαγές από ό, τι των αρχείων ενός Renault Captur ή Nissan Juke, καθώς και στενότερο. Θα είναι διαθέσιμο με μερικά μεγέθη μπαταριών, τα μικρότερα από τα οποία θα πρέπει να παραδώσουν πάνω από 100 μίλια εύρος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *