5 φημισμένα οχήματα της Silver Screen

μερικά από τα πιο ευρέως γνωστά οχήματα στην ιστορία είναι τόσο γνωστά καθώς και εξοικειωμένοι με το κοινό από τον κινηματογράφο. Είτε πρόκειται για ένα franchise οχημάτων όπως το FARCH όσο και το εξαγριωμένο ή απλά μια αστεία ταινία με ένα αξέχαστο όχημα όπως το κόκκινο 1961 Ferrari 250 GT California στην Ημέρα του Ferris Bueller Off-Side Audients που θυμούνται τα οχήματα απλούστερα από τους ηθοποιούς.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο αξέχαστα αυτοκίνητα από τον κινηματογράφο καθώς και αυτό που τους έκανε τόσο αξιοσημείωτο.

Aston Martin DB5

Ακριβώς το όνομα “Aston Martin” κάνει όλους να πιστεύουν για το παραδοσιακό όχημα James Bond Spy. Ωστόσο, κανένα από τα σχέδιά τους δεν είναι πολύ πιο συνώνυμο με το 007 από το 1964 Aston Martin DB5 στην πρώτη ταινία James Bond: Goldfinger (1964). Το φημισμένο όχημα του ομολόγου ήταν γεμάτο με τόνους gadgets καθώς και πρακτικά εργαλεία κατασκοπείας (όπως καπνιστές) που βοηθούσε ομόλογο στις περιβόητες αποδράσεις του.

Ford Mustang Fastback

Υπάρχουν λίγες σκηνές κυνηγιού οχήματος πολύ πιο αξέχαστες στην ιστορία της ταινίας από το παραδοσιακό οχήματα Chase στο Bullitt (1968) με το θρυλικό Steve McQueen να σχίσει με τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο. Τα Mustangs είναι ένα σημάδι παραδοσιακών αμερικανικών μυϊκών μαζικών αυτοκινήτων, καθώς και αυτή η ταινία είναι ένα μεγάλο μέρος αυτής της φήμης.

Pontiac trans am

Αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατέληξε να είναι εξαιρετικά καλά κατανοητό μετά την Burt Reynolds οδήγησε ένα 1977 Pontiac Firebird Trans Am ως Bandit Darville στην παραδοσιακή ταινία Smokey καθώς και το Bandit (1977). Μετά από αυτόν τον ρόλο με πρωταγωνιστή, το Trans Am κατέληξε να είναι ένα όνομα στο σπίτι, ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις καθώς και ακόμη και το outselling το δημοφιλές Chevrolet Camaro μετά την απελευθέρωση της ταινίας!

Ferrari 250 GT Καλιφόρνια

Στην ημέρα του Ferris Bueller (1986), ο Ferris πείθει τον φίλο του, τον Cameron Frye, να πάρει το 1961 Ferrari του πατέρα του 1961 GT California για ένα γύρισμα. Αν και το όχημα ήταν ήδη εξαιρετικά ασυνήθιστο, καθώς και πανέμορφο παραδοσιακό πριν από την ταινία, ο οποίος είναι ένας βασικός μισθωτής για το γιατί χρησιμοποιήθηκε, αυτή η ταινία το έφερε στην πρώτη γραμμή του αμερικανικού μυαλού.

DMC-12 DELOREAN

Καμία λίστα δεν θα ήταν συνολικά χωρίς να συζητηθεί η διάσημη διάσημη διάσημη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε από τον Doc Brown, καθώς και το Marty McFly στο πίσω μέρος στο μελλοντικό franchise (1985-1990). Οι ανοδικές πόρτες του Delorean είναι μια φημισμένη εμφάνιση που αναγνωρίζεται αμέσως μέχρι σήμερα.

Ποιο είναι το προτιμώμενο παραδοσιακό σας αυτοκίνητο; Ας καταλάβουμε στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Linkedin

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *