Η Morris Industrial Returns με το Electric Morris JE Van

Morris Industrial επιστρέφει με έναν ολοκαίνουριο διάδοχο στο εικονικό Van του 1950 J-Type. Ονομάστηκε το Morris JE, είναι ένα ρετρό-στυλ, το ηλεκτρικό ελαφρύ βιομηχανικό όχημα με μια δηλωμένη ποικιλία περίπου 200 μιλίων. Η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει το 2021 και, όταν κυκλοφορεί το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, το κόστος θα ξεκινήσει από περίπου 60.000 λίρες στερλίνες.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας καθώς και τον ιδρυτή, ο Δρ. Qu Li, το Morris Industrial JE βασίζεται σε ολοκαίνουργια, ηλεκτρικά αρθρωτά βάσεις, τα οποία δημιουργήθηκαν με νομισματική υποστήριξη από έναν αριθμό ανεξάρτητων επενδυτών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, τα στοιχεία της πλατφόρμας είναι όλα σχεδιασμένα, κατασκευασμένα καθώς και προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο.
• Τα καλύτερα ηλεκτρικά φορτηγά
Το Morris Industrial JE διαθέτει έναν ενιαίο ηλεκτρικό κινητήρα, καθώς και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 60kWh, το οποίο μπορεί να φορτιστεί από κενό έως 80 τοις εκατό ικανότητα σε περίπου μισή ώρα όταν συνδέεται σε ένα εμπορικά προσφερόμενο γρήγορο φορτιστή 50kWh.
23

Το ηλεκτρικό όχημα που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και η Wise Energy Company, Indra Renewable Technologies, είναι ένας από τους συνεργάτες του Morris Commercial για το έργο JE. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Mike Schooling, δήλωσε ότι η μπαταρία του JE θα προσφέρει επίσης την τελευταία τεχνολογία “Grid Ready”, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να “πουλήσουν ηλεκτρική ενέργεια πίσω στο εθνικό δίκτυο, εκφορτώνοντας τα πακέτα μπαταριών του φορτηγού κατά τη διάρκεια των βραδινών ενεργειακών κορυφών”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *