Η κυβέρνηση ανακοινώνει το σχέδιο για την “επανάσταση” του χώρου στάθμευσης των οχημάτων

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σχέδια για “επανάσταση” τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο χώρος στάθμευσης οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ομαλότερες και ευκολότερες μεθόδους πληρωμής.
Τα νέα πρότυπα δεδομένων στάθμευσης των εθνικών οχημάτων που αποκαλύπτονται από το Τμήμα Carry (DFT) θα δουν όλα τα δεδομένα στάθμευσης οχημάτων που κυκλοφόρησαν από συμβούλια και εταιρείες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη εφαρμογών που θα κάνουν το χώρο στάθμευσης οχημάτων ευκολότερη για τους οδηγούς.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Ο μεγαλύτερος χειριστής αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου έκανε 2,44 εκατομμύρια £ από τους οδηγούς με λανθασμένη αλλαγή
Το τυποποιημένο σύστημα δεδομένων – το οποίο δημιουργείται από τη Συμμαχία για τα πρότυπα δεδομένων στάθμευσης οχημάτων (APDS) και χρηματοδοτείται από το DFT – θα μπορούσε να «μεταμορφώσει τον τρόπο που σταθμεύουμε καθώς η κάρτα Oyster μεταμόρφωσε τον τρόπο που ταξιδεύουμε στο Λονδίνο», δήλωσε η κυβέρνηση .
Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος του μέλλοντος της κυβέρνησης για την κινητικότητα: αστική στρατηγική και θα σχεδιαστεί για να βοηθήσει στον εξορθολογισμό του χώρου στάθμευσης, διευκολύνοντας τους οδηγούς να βρουν έναν κατάλληλο χώρο στάθμευσης οχημάτων, με βάση την τιμή, την ποιότητα, την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών επιτόπου τέτοια ως ηλεκτρικά σημεία φόρτισης αυτοκινήτων. Θα απελευθερώσει επίσης περισσότερο χώρο στις πόλεις για να διευκολύνει τη συμφόρηση και να ενισχύσει τους υψηλούς δρόμους.
• Νέα νομοθεσία που εισήχθη για να σφίξει τις ιδιωτικές εταιρείες στάθμευσης οχημάτων
Όταν εισάγεται για πρώτη φορά το πρόγραμμα, τέσσερα έργα έρευνας και ανάπτυξης θα δημιουργηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μάντσεστερ, στο Συμβούλιο της κομητείας του Oxfordshire, στο Cambridgeshire County Council και σε μια κοινοπραξία των συμβουλίων του South Essex. Κάθε τοπική αρχή θα λάβει μερίδιο ύψους £ 1 εκατομμυρίου για να ξεκινήσει την εφαρμογή των προτύπων APDS, ενώ θα δημιουργηθούν επίσης επτά επτά έργα για να εντοπιστούν τρόποι ανοίγματος δεδομένων τοπικής αρχής.
Ο Nigel Williams, πρόεδρος του APD, εξήγησε: “Τα νέα πρότυπα θα επιτρέψουν στην επόμενη γενιά εφαρμογών και συνδεδεμένων αυτοκινήτων για να βρουν χώρο στάθμευσης, πάρκο και πληρωμή οχημάτων – με ελάχιστη ή καθόλου παρέμβαση από τον οδηγό”.
Πιστεύετε ότι ο χώρος στάθμευσης οχημάτων πρέπει να διευκολύνεται; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *