Οι λεπτομέρειες της SRT Viper TA ανακοίνωσαν

η Chrysler αποκάλυψε πλήρη στοιχεία για το SRT Viper TA (Time Attack) – μια ακραία ειδική έκδοση του αμερικανικού supercar που απευθύνεται σε ενθουσιώδεις ημέρας και σε τιμές ύψους £ 74.000.
• SRT VIPER GTS Review
Ο βενζινοκινητήρας V10 του 8.3-λίτρων παραμένει αμετάβλητος, αλλά έγιναν σημαντικές τροποποιήσεις στο πλαίσιο. Το αυτοκίνητο παίρνει μια νέα ρυθμιζόμενη ρύθμιση ανάρτησης δύο σταδίων που ονομάζεται «Damptronic», η οποία διαθέτει 20 % σκληρές πηγές και σοκ, ενώ το βάρος μειώνεται χάρη σε ένα στήριγμα κινητήρα άνθρακα αντί για την παλιά στροφή αλουμινίου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το TA παίρνει επίσης ένα πακέτο αεροδυναμικής από ίνες άνθρακα που περιλαμβάνει ένα νέο μπροστινό διαχωριστή και πίσω spoiler, το οποίο ενισχύει την πτώση από ένα αξιώνεται 700 % στα 150 μίλια / ώρα. Το εσωτερικό είναι επίσης τσίμπημα, με αγωνιστικές ιμάντες και πορτοκαλί ραφή στα καθίσματα και το ταμπλό.
Η παραγωγή του SRT Viper TA θα περιοριστεί σε μόλις 159 παραδείγματα, που θα τελειώνουν σε πορτοκαλί, μαύρο ή λευκό και θα είναι διαθέσιμες μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω εισαγωγής μόνο σε αριστερό χέρι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *