Η Ford Ecoblue Diesel Engine για να κυκλοφορήσει σε όλη την περιοχή

Μετά την αποκάλυψη της ενημερωμένης διαμετακόμισης με έναν νέο κινητήρα Diesel Ecoblue, η Ford επιβεβαίωσε επισήμως ότι ο κινητήρας θα κυκλοφορήσει σε μελλοντικά μοντέλα επιβατών.
Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τόσο τις εκπομπές CO2 όσο και NOX, βελτιώνει τη βελτίωση και προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση σε χαμηλές στροφές. Είναι το πρώτο σε ένα νέο φάσμα προηγμένων πετρελαιοκινητήρων Ford που έγιναν απαραίτητες από όλο και πιο αυστηρούς κανονισμούς εκπομπών.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ποιο αυτοκίνητο τα πρότυπα εκπομπών Euro 6;
Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο νέος κινητήρας έχει κάνει το ντεμπούτο του στο εμπορικό όχημα της Ford, αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι οι Ecoblue κινητήρες “θα τροφοδοτήσουν τα μελλοντικά επιβατικά αυτοκίνητα της εταιρείας”. Ο πιο πιθανός υποψήφιος για να το λάβει πρώτα είναι το ενημερωμένο Ford Kuga, ενώ η επόμενη εστίαση είναι επίσης στη γραμμή.
Το ντεμπούτο του ως κινητήρα 2,0 λίτρων στη διαμετακόμιση, η μονάδα EcoBlue χρησιμοποιεί τεχνολογία επεξεργασίας ADBLUE UREA για τη μείωση των σωματιδίων και των εκπομπών NOx, ένα επώδυνο σκάνδαλο μετά την εκπομπή. Η απόδοση καυσίμου βελτιώνεται επίσης κατά 13 % σε αυτή τη μορφή.
Η Ford ισχυρίζεται ότι είναι ένας «σχεδιασμός καθαρού φύλλου», με επανασχεδιασμένα εσωτερικά να μειώνουν την τριβή και να δημιουργούν ένα σύστημα καύσης καθαρού καύσης. Τα νέα μπεκ ψεκασμού καυσίμων εφαρμόζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια το καύσιμο, ενώ έχει προστεθεί ένα λιγότερο ενοχλητικό σύστημα εκκίνησης/διακοπής.
Η βελτίωση έχει αναβαθμιστεί σε πρότυπο επιβατικού αυτοκινήτου, με μείωση θορύβου τεσσάρων διακριτικών σε ρελαντί πάνω από τον παλιό κινητήρα διαμετακόμισης. Ο τεχνικός ηγέτης της βάσης της Ευρώπης, Paul Turner, δηλώνει ότι ο καυστήρας πετρελαίου δημιουργήθηκε “χρησιμοποιώντας ανατροφοδότηση από πελάτες σε όλο τον κόσμο”.
“Ο ευέλικτος σχεδιασμός επιτρέπει ακόμη και το ίδιο μπλοκ να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές μπροστινής τροχιάς και πίσω τροχού και ο εξελιγμένος σχεδιασμός και οι τεχνολογίες παρέχουν απόδοση και εκπομπές καυσίμου με μελλοντική απόδοση”.
Δείτε το στρογγυλό μας από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα που πωλούνται …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *