«Μια αναζωογονητική προσέγγιση για το μέλλον του Vauxhall»

για τους περισσότερους από εμάς, η Vauxhall εξακολουθεί να είναι μια φανταστική βρετανική μάρκα που, τόσο στο Astra όσο και στο Vivaro, εξακολουθεί να κάνει φανταστικά βρετανικά οχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια – καλά, μάλλον μερικά χρόνια, αν είμαστε ειλικρινείς – η επιχείρηση έχει χάσει το δρόμο της. Ρωτήστε πολλούς ανθρώπους τι σημαίνει το εμπορικό σήμα, καθώς θα αγωνίζονται να σας πουν. Ορισμένα οχήματα ήταν αρκετά καλά, μερικά όχι έτσι.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μπορείτε να ανακαλύψετε το περίεργο για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vauxhall να συμφωνήσει με αυτά τα σχόλια, ωστόσο αυτό είναι πολύ αυτό που ο Stephen Norman δήλωσε όταν ικανοποιήσαμε αυτή την εβδομάδα.
• Mega Drive: Μίλια ενός μήνα σε μια μέρα σε ένα Astra
Ο Norman βρισκόταν στην εργασία πέντε μήνες, καθώς έκανε ήδη το σημάδι του, τερματίζοντας τις συμβάσεις των αντιπροσώπων του καθώς και αναζωογόνηση. Έτσι, όταν με κάλεσε να ικανοποιήσω, ήταν μια φανταστική ευκαιρία να ανακαλύψω περισσότερα για το μέλλον της επιχείρησης που εξακολουθεί να σημαίνει τόσο πολύ για τόσους πολλούς βρετανούς αγοραστές οχημάτων.
Ο Norman είναι ένας τύπος που καταλαβαίνει την επιχείρηση οχημάτων όπως λίγοι άλλοι. Έχει εργαστεί σε περισσότερες μάρκες από ό, τι οι περισσότεροι καθώς και σε περισσότερους κλάδους από τους περισσότερους. καθώς μιλάει με την απόλαυση κάποιου με σχέδιο αφαίρεσης. “Δεν πρόκειται να ρίξουμε ό, τι από το συρτάρι καθώς και να ξεκινήσω ξανά”, μου είπε, “είναι απλώς αναδιατάξτε καθώς και τακτοποίηση όσων είναι ήδη εκεί”.
Μίλησε με αγάπη για το Vauxhall Cresta του πατέρα του, καθώς και ακριβώς πώς ήταν πιο διασκεδαστικό, καθώς και περισσότερο άρεσε από τον πιο δαπανηρό rover που ήρθε αργότερα. Αυτό ακριβώς πρέπει να πιστέψουμε για το Vauxhalls σήμερα, επέμεινε.
“Δεν θα απορρίψουμε ποτέ τον μέτριο τύπο καθώς και την κυρία υψηλής ποιότητας όχημα που δεν χρειάζεται να πληρώσουν για τις πιθανότητες”, είπε. Με τους mainstream αντιπάλους φαινομενικά αποφασισμένους να είναι πάντα-πιο ασήμαντο ασφάλιστρο-ιδιαίτερα στην τιμολόγηση-αυτό ήταν αναζωογονητικό. Όπως και η υπόσχεσή του ότι οι αντιπροσωπείες του θα επάνω το παιχνίδι τους, καθώς και αυτό το έξυπνο νέο προϊόν έρχεται. Κάτω από την ιδιοκτησία PSA καθώς και την ηγεσία του Norman, ο Vauxhall βρίσκεται σε ένα ενδιαφέρον μέρος.
Ποια είναι η κατανόησή σας για το Vauxhall; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *