Το «Volkswagen ασχολείται περισσότερο με το ID.3 από το νέο γκολφ»

Αυτό το μήνα Frankfurt Motor Show ενθουσιασμένος και με εντυπωσίασε με την ένδοξη γλύψιμο του συχνά μη αποδεδειγμένου, συγκριτικά δαπανηρού, εναλλακτικά τροφοδοσίας αυτοκινήτων για το μέλλον – όταν η βενζίνη τους και οι ομολόγοι που τροφοδοτούνται με ντίζελ υποτίθεται ότι θα μειωθούν πριν σκουπιστούν από το πρόσωπο της γης.
Όμως, όπως εξακολουθούν να αποδεικνύουν η Φρανκφούρτη και αλλού, ο θάνατος των δοκιμασμένων και δοκιμασμένων, πιο εύκολα φιλικών προς τον προϋπολογισμό των οικογενειακών αυτοκινήτων με εσωτερική καύση παραμένει δεκαετίες μακριά. Για το προβλέψιμο μέλλον τουλάχιστον, τέτοια θηρία «παλιού σχολείου» παραμένουν πολύ πιο επιθυμητά και σημαντικά φθηνότερα για την αγορά από τα μοντέλα καθαρού ηλεκτρικού ή υδρογόνου παρόμοιου μεγέθους.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2019 Φρανκφούρτη
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, δεν ήθελα αδικαιολόγητα, ήθελα τη Volkswagen της Γερμανίας να ξεκινήσει επίσημα το ολοκαίνουργιο γερμανικό γκολφ στο Εθνικό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γερμανίας πριν κλείσει τις πόρτες της την περασμένη Κυριακή (22 Σεπτεμβρίου), ενδεχομένως για τελευταία φορά αν πιστεύετε τι ακούτε από μερικούς από μερικούς ειδήμονες.
Το πρόβλημα είναι ότι αρνήθηκε. Ανεξάρτητα, το εξαιρετικά σημαντικό γκολφ MK8 διατάχθηκε να μείνει μακριά. Οι showgoers από τη Γερμανία και άλλα μέρη λήστεψαν ένα από τα σημαντικότερα αποκάλυψη του έτους για τους αγοραστές που ζούσαν στον πραγματικό κόσμο.
Το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο έπρεπε να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019. Αλλά πήγε το Awol στη Φρανκφούρτη, η οποία ήταν το πιο προφανές μέρος για να απελευθερώσει, με τις τιμές που πιθανόν να είναι πάνω από £ 20.000 (αλλά υπο-20k με Οι εκπτώσεις το γκολφ είναι συνήθως ευλογημένο με).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *